Νέα εξέλιξη στη δολοφονία Τοπαλούδη – Ο 19χρονος έδωσε τους κωδικούς του κινητού του

Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη προσήχθη και απολογήθηκε ο 19χρονοςΑρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑΕισαγγελέας και ανακρίτρια τον έκριναν πρσωρινά κρατούμενο, για δεύτερη φορά

Τους κωδικούς του κινητού του, δέχτηκε να δώσει ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ενώ αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ.

Μάλιστα τόνισε πως όσα κατέθεσαν εναντίον του οι μάρτυρες κατηγορίας έγινε για να

επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο. Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Παράλληλα, ο συνήγορος του κάνει λόγο για αίολες κατηγορίες από τη 19χρονη με ειδικές ανάγκες ενώ ζητά να εξετασθεί από ψυχολόγο.

Να ανοίξουν στόματα ζητά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Ο πατέρας της 21χρονης Ελένης, ζητά ακόμη μία φορά να… ανοίξουν στόματα στη Ρόδο και να μιλήσουν τα κορίτσια τα οποία έχουν πέσει θύματα των δύο δολοφόνων της κόρης του. «Να πάνε στην αστυνομία και να καταγγείλουν τα κτήνη. Να μην φοβούνται», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα