Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή VAR του Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός (video)

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, η πολυκατοικία όπου μένει ο διαιτητής, Άγγελος Ευαγγέλου, στου Ζωγράφου γίνεται ξανά στόχος αγνώστων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, άγνωστοι πέταξαν μία πέτρα και προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο.

Για την ακρίβεια έσπασε η τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης Βόλος-Ολυμπιακός. Όπως συνέβη και στην προηγούμενη επίθεση, η Αστυνομία

ερευνά το συμβάν.

«Ο λόγος στις διωκτικές Αρχές και την Δικαιοσύνη»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πήρε θέση για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας ότι τον λόγο πλέον έχουν οι διωκτικές Αρχές και η Δικαιοσύνη.

«Κάθε μορφή εκφοβισμού και βίας, λεκτικής ή φυσικής, είναι ανεπίτρεπτη και δεν έχει θέση στη δημοκρατία και ειδικότερα στον αθλητισμό, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τον λόγο πλέον έχουν οι διωκτικές Αρχές και η Δικαιοσύνη», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού στο Twitter.

Κάθε μορφή εκφοβισμού και βίας, λεκτικής ή φυσικής, είναι ανεπίτρεπτη και δεν έχει θέση στη δημοκρατία και ειδικότερα στον αθλητισμό, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.Τον λόγο πλέον έχουν οι διωκτικές Αρχές και η Δικαιοσύνη.

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) January 3, 2020

Πηγή: Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή VAR του Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα