Νέα επίθεση από ΠΑΟΚ: Μετά τα πέναλτι – μαϊμού της Συμμορίας έχουμε και απόφαση – αρκούδα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε νέα επιθετική ανακοίνωση αναφορικά με σχόλιο από το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, η οποία τόνισε πως ο Ηλίας Αρκούδης πήγε στην συνεδρίαση της Επιτροπής με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση…

Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ σημειώνει πως περιμένει ακόμη το σκεπτικό της ΕΕΑ,

την οποία χαρακτηρίζει ως: «Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«31.01 ώρα 11:35.
Το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27.01 (!!!) αν και σήμερα η δίκη για τα στημένα παιχνίδια έχει διακοπή οπότε φανταζόμαστε ότι υπάρχει χρόνος για τη νομική υπηρεσία του ΟΣΦΠ να το συντάξει.

Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!).

Πλέον, μετά τα πέναλτι-μαϊμού της συμμορίας, έχουμε με κάθε επισημότητα ΚΑΙ απόφαση- αρκούδα.

Ποιος έδωσε έτοιμη γραπτή εισήγηση στον Αρκούδη; Μήπως συμμετείχε και ο ίδιος σε νυχτερινές επισκέψεις για… γνωμοδοτήσεις;».

Βλέπετε, ο «εμφύλιος» ανάμεσα σε μέλη της ΕΕΑ συνεχίζεται, καθώς η Ειρήνη Μαρούπα σε διαδικτυακό σχολιασμό στα social media, αποκάλυψε πως ο Ηλίας Αρκούδης προσήλθε στην Επιτροπή με γραμμένη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Ναι είπε ψέμματα (σ.σ. Αρκούδης). Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των δς με τις λέξεις υποβιβασμό στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της ΕΕΑ «σφάζονται» για την εισήγηση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μετά και τις καταγγελίες του «Δικεφάλου του Βορρά». Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ για την υπόθεση με την Ξάνθη, κάνοντας λόγο για πολιτική απόφαση. Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένη να προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις για να αποδείξει ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι άκυρη, ενώ την Τετάρτη (20/01) κατήγγειλε ότι πριν από συνεδρίαση της ΕΕΑ έγινε και μυστικό «ραντεβού»…

Την Πέμπτη (30/01) ο ΠΑΟΚ είχε κάνει νέα άγρια επίθεση ΠΑΟΚ σε ΕΕΑ, Ολυμπιακό και… Αυγενάκη, αναφέροντας… «περιμένουμε τις παραιτήσεις των συμμοριτών».

ΠΑΕ Άρης: Περιμένουμε ακόμα απαντήσεις…

Απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα, αναμένει η ΠΑΕ Άρης, η οποία προέβη σε σχετικό σχόλιο με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης με αφορμή την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, όπου παράλληλα πρόσθεσε σχόλιο αναφορικά με τις απαντήσεις που περιμένει για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον σύλλογο.

«Περιμένουμε ακόμη απαντήσεις… Μέχρι τότε θα δώσουμε εμείς τις… απαντήσεις μας! Ραντεβού την Κυριακή!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιμένουμε ακόμη απαντήσεις…
Μέχρι τότε θα δώσουμε εμείς τις… απαντήσεις μας!
Ραντεβού την Κυριακή!
#ARISFC #ARISFamily #VamosARIS pic.twitter.com/JgvkiUVJan

ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) January 31, 2020

Πηγή: Νέα επίθεση από ΠΑΟΚ: Μετά τα πέναλτι – μαϊμού της Συμμορίας έχουμε και απόφαση – αρκούδα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα