ΝΔ κατά Κούλογλου για σκίτσο που «ανέβασε» στο προφίλ του

Για «διαγωνισμό χυδαιότητας» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με αναρτήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα social media – και βάζοντας στο κάδρο τον Στέλιο Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανέβασε» στο προφίλ του ένα σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου, το οποίο φιλοξενήθηκε στο site, tvxs.gr.

Σε αυτό καταγράφεται ένας φανταστικός διάλογος

του Γεωργίου Καραϊσκάκη με τον Έλληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ:

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση για αυτές τις χυδαιότητες.

Αν δεν τις αποδοκιμάσει  σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται».  

Πηγή: ΝΔ κατά Κούλογλου για σκίτσο που «ανέβασε» στο προφίλ του - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα