ΝΔ για «Εργάνη»: Τα στοιχεία διαψεύδουν την εικονική πραγματικότητα της κυβέρνησης

“Τα στοιχεία του συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” μηνός Οκτωβρίου, διαψεύδουν την εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί παραπλανητικά να χτίσει η κυβέρνηση για την κατάσταση στην αγορά εργασίας”, σχολιάζει ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ , Γ. Βρούτσης.

Δείτε επίσης: Το πρώτο δεκάμηνο του 2017 δημιουργήθηκαν 167.451 νέες θέσεις εργασίας

Εν συνεχεία τονίζει πως: «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης για τον Οκτώβριο του 2017 έσπασαν κάθε προηγούμενο

ρεκόρ, “σκαρφαλώνοντας” στο 62,26%. Την ίδια στιγμή η πλήρης απασχόληση μειώθηκε στο 37,74%. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση όλων των ετών. Η επιδείνωση στην αγορά εργασίας, οφείλεται στην αλλοπρόσαλλη, αντιφατική και αντιαναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Υπερφορολόγηση και εξοντωτικές εισφορές, αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της οικονομίας και υπονομεύουν τις προσδοκίες και τις θυσίες των πολιτών».

Δείτε επίσης: Υπουργείο Εργασίας: Η ΝΔ δεν μπορεί να δεχτεί πως πέτυχε αρνητικό ρεκόρ στην ανεργία

Εν κατακλείδι σημειώνει: «Η συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να εφαρμόσει πολιτικές με “ταξικό” πρόσημο, κατέληξαν στη δημιουργία της γενιάς των φτωχών εργαζομένων των 360 ευρώ. Δηλαδή, των εργαζομένων χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική, χωρίς ελπίδα! Η Νέα Δημοκρατία θα ανατρέψει σύντομα αυτήν την πορεία».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα