ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Τόλμη και κεφάλαια για να ανοίξει πραγματικά η αγορά ενέργειας

Μελετάται μία εναλλακτική πρόταση, σε σχέση με την αποεπένδυση του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ«Για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας πρέπει να γίνουν ουσιαστικές και σοβαρές επενδύσεις, να πέσει δηλαδή χρήμα»

Ο κορυφαίος παίκτης της ενέργειας στη λιανική, η Μυτιληναίος, χαρακτηρίζεται εδώ και πολλά χρόνια από αναπτυξιακές κινήσεις, αλλά και επιχειρηματική τόλμη. Αυτό επιβάλλει ο ενεργειακός τομέας και το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ευ. Μυτιληναίος

όμως δεν μένει στις δάφνες του και ήδη ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, όπως ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή του με τους αναλυτές.

«Ουσιαστικές και σοβαρές επενδύσεις»

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας πρέπει να γίνουν ουσιαστικές και σοβαρές επενδύσεις, να πέσει δηλαδή χρήμα.

Μόνο έτσι θα ανοίξει ο ανταγωνισμός», δίνοντας έτσι το τόνο για ένα δυναμικό παρών στις επερχόμενες εξελίξεις.

Χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, άφησε να εννοηθεί ότι παράλληλα με τις κινήσεις σε φυσικό αέριο και ΑΠΕ που ήδη δρομολογούνται, μελετάται και μία εναλλακτική πρόταση, σε σχέση με την αποεπένδυση του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ.

Μία κίνηση που θα αναδείξει για ακόμα μία φορά πως η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κινείται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πολυσχιδή δραστηριότητά της και τα επιχειρηματική της στρατηγική.

Keywords
Τυχαία Θέματα