Μυστήριο με τον θάνατο ενός άνδρα στου Φιλοπάππου – Τι κατέθεσε η φίλη του (εικόνες)

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχιαΝωρίτερα μαζί με μια κοπέλα είχαν πέσει θύμα ληστείας από αγνώστους που τους απείλησαν με μαχαίρι

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια στον λόφο του Φιλοπάππου, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, νωρίτερα μαζί με μια κοπέλα είχαν πέσει θύμα ληστείας από αγνώστους που τους απείλησαν με μαχαίρι και τους άρπαξαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Τι κατέθεσε η φίλη του

Η κοπέλα με καταγωγή από την Πορτογαλία

μίλησε για τρεις άνδρες που κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας από αυτούς απείλησε εκείνη. Οι άλλοι δύο είχαν ακινητοποιήσει τον φίλο της.

Όπως περιέγραψε η 23χρονη ο ένας από τους ληστές της άρπαξε τον σάκο που είχε στην πλάτη της και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

«Είχα στραμμένο το βλέμμα μου σε αυτόν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 23χρονη. Όπως περιέγραψε άκουγε ότι ο φίλος της λογομαχούσε με τους άλλους δύο. Καταλάβαινε ότι εκείνοι δεν μιλούσαν καλά τα ελληνικά.

Ξαφνικά, όπως είπε είδε τον φίλο της να πέφτει στο κενό και τους δράστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα