Μηνύματα από όλους για την τραγωδία της Θύρας 7

Η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει πλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώνει, όπως κάθε χρόνο, όλες τις ομάδες. Τα μηνύματα για τα παιδιά που χάθηκαν στα σκαλιά του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από θρίαμβο της ομάδας τους είναι πολλά.

Σαν σήμερα, πριν 38 χρόνια σκοτώθηκαν 21 νέοι άνθρωποι μετά την αναμέτρηση Ολυμπιακού-ΑΕΚ και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έσπευσε να τιμήσει τη μνήμη τους με φωτογραφία που

ανάρτησε στα social media. «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», αναφέρει σε μήνυμά της στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα θύματα της Θύρας 7.

Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στη θλιβερή επέτειο, της πιο μαύρης ημέρας του ελληνικού αθλητισμού, όπως τη χαρακτήρισε:

«Η πιο μαύρη ημέρα του ελληνικού αθλητισμού, η τραγωδία της Θύρας 7 μετά τον αγώνα ΟλυμπιακόςΑΕΚ στις 8 Φεβρουαρίου του 1981. 21 ψυχές χάθηκαν άδικα μέσα στο γήπεδο παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα, δεν θα ξεχαστούν ποτέ και είναι χρέος όλων μας να προσπαθήσουμε ώστε να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο κακό».

Η πιο μαύρη ημέρα του ελληνικού αθλητισμού,η τραγωδία της Θύρας 7 μετά τον αγώνα ΟλυμπιακόςΑΕΚ στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.21 ψυχές χάθηκαν άδικα μέσα στο γήπεδο δεν θα ξεχαστούν ποτέ και είναι χρέος όλων μας να προσπαθήσουμε ώστε να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο κακό pic.twitter.com/SRYCWoDS6h

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 7 Φεβρουαρίου 2019

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε την «μαύρη» επέτειο του χαμού των 21 οπαδών στην τραγωδία της Θύρας 7 και μέσω ανάρτησης απέτισε φόρο τιμής, σημειώνοντας: «Ο θρήνος για τα θύματα στα γήπεδα δεν κάνει διακρίσεις. Η ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7 είναι χρέος όλων μας να μην επαναληφθεί και η μνήμη των νεκρών της μαύρης εκείνης μέρας είναι χρέος όλων μας να μείνει αιώνια».

Το ίδιο έκανε και το μέλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, με σχετική δημοσίευση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Μήνυμα είχαμε και από την ΠΑΕ ΟΦΗ. «Η 8η Φεβρουαρίου θα είναι πάντα μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Ποτέ ξανά!», ανέφερε η κρητική ΠΑΕ με μήνυμά της στα social media.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έσπευσε να τιμήσει και αυτό τη μνήμη του των παιδιών που «έφυγαν» το συγκεκριμένο απόγευμα με μήνυμά του στα social media. «Σεβασμός και μνήμη για τα νέα παιδιά που έχασαν την ζωή τους εκείνη την μαύρη μέρα… Θα ζείτε για πάντα μέσα στις καρδιές μας! Αθάνατοι!», έγραψε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε μέσω facebook το μήνυμά της για την τραγωδία της Θύρας 7. Συγκεκριμένα στο μήνυμα της σημείωσε ότι: «Στο θάνατο δεν υπάρχουν χρώματα… Να μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία…».

Keywords
Τυχαία Θέματα