«Μύλος» στη ΝΔ με αφορμή την Info Solutions

Εκνευρισμός φαίνεται πως επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή αυτή τη φορά τις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές και την ιστορία με την «Info Solutions».

Την Κυριακή, δημοσίευμα της “Δημοκρατίας” αναφερόταν στο περιστατικό θυμίζοντας πως η εταιρία που είχε αναλάβει την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του 2015, τελικά τιναξε τις εκλογές “στον αέρα” επικαλούμενη τεχνικά προβλήματα και “αδυναμία”.

Η ΝΔ,

συνεχίζει το δημοσίευμα, είχε τότε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα αλλά και αγωγή σε βάρος της εταιρίας. Ομως πρόσφατα, και για άγνωστο λόγο, η αγωγή αποσύρθηκε. “Αν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, η ηγεσία του κόμματος θα πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή είχαν όλοι συμφωνήσει για τις ευθύνες της εταιρίας για το Βατερλό”, γράφει το δημοσίευμα.

Όπως είχε γράψει η “Δημοκρατία” η ΝΔ είχε χάσει την πρώτη δικαστική μάχη με την εταιρία και συγκεκριμένα την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχε κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο για ποσό ύψους 14.000 ευρώ.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος

Εντωμεταξύ, το πρώην στέλεχος του κόμματος, Ευάγγελος Αντώναρος έχει αποκαλύψει ότι «στις εσωκομματικές εκλογές υπήρξαν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που διευκόλυναν την επικράτηση του κ. Μητσοτάκη. Έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία!» αναφέροντας ακόμη πως η ΝΔ λογικά παραιτείται της αγωγής διότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει ασφαλώς να στείλει στα δικαστήρια εκείνους που με μεθόδευση φρόντισαν να τον ευνοήσουν».

Διαψεύδει η Νέα Δημοκρατία

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο, η ΝΔ διευκρινίζει ότι ουδέποτε έχει παραιτηθεί από την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος της εταιρείας “info solutions” η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη των εσωκομματικών εκλογών το Νοέμβριο του 2015.

Η αγωγή της ΝΔ έχει οριστεί να εκδικασθεί τον Απρίλιο του 2019, ύστερα από αναβολή που προκάλεσε η αποχή των δικαστικών υπαλλήλων στις 14/12/2017».

Keywords
Τυχαία Θέματα