Μόνο με τον Κυριάκο, αλλιώς φεύγει από το Ποτάμι ο Ψαριανός

Καιρό τώρα το προετοίμαζε με κάθε τρόπο, ειδικά από τη μέρα που ανακοίνωσε τη μετατόπισή του από τον χώρο της αριστεράς σε αυτόν της δεξιάς, κίνηση που προκάλεσε… τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα.

Τώρα πια -έχοντας και πάλι προετοιμάσει το έδαφος με απανωτά tweets– το λέει και ξεκάθαρα. Ο Γρηγόρης Ψαριανός θέλει το Ποτάμι να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση

Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Fm».

«Κάποιοι έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δυο βουλευτές του Ποταμιού που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να «δώσω» κανέναν, αλλά είναι γεγονός», ανέφερε. Όπως είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, «έξι είμαστε στο Ποτάμι και δυο Ευρωβουλευτές, οκτώ. Ο Δανέλλης το έχει πει ξεκάθαρα».

«Μέχρι τις εκλογές τη μάχη θα τη δίνω από το Ποτάμι, δεν έχω αποχωρίσει και δεν θα αποχωρίσω, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν υπάρχει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα