Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Η δική σας οικογένεια απέκτησε την περιουσία της κάνοντας δουλειές στη χούντα (video)

«Κρύψατε τις διακοπές γιατί ήταν 25 ημέρες μετά το Μάτι, θα σας έκραζαν όλοι»«Η οικογένειά μου εξορίστηκε στη χούντα. Άλλοι έκαναν δουλίτσες στη χούντα»

Με αθλιότητες και fake news που αναπαράγουν περιθωριακοί ακροδεξιοί ιστότοποι επέλεξε να απαντήσει στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρωθυπουργό, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή,

στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

«Όταν βάζατε τα άθλια έντυπά σας τα οποία χρηματοδοτούνται ευθέως από τους διαπλεκόμενους που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου να “χτυπάνε” τη σύζυγό μου, και ξαφνικά ανακαλύψατε τις οικογενειακές ευαισθησίες», είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Και επειδή όλοι έχουμε παιδιά και όλοι έχουμε την οικογένεια πάνω από όλα μην πηγαίνετε τη συζήτηση εκεί. Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ζάμπλουτη οικογένεια, ας αναζητήσουμε τους τρόπους που η δική σας οικογένεια απέκτησε την περιουσία της, έκανε δουλειές στη χούντα», τόνισε εν συνεχεία σε αυστηρό τόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν ήσασταν τόσο κουρασμένος όπως είπε η κ. Παναγοπούλου είχατε δικαίωμα να πάτε αλλά όχι να το κρύψετε. Το κρύψατε γιατί έγινε 25 ημέρες μετά το Μάτι. Θα σας έκραζαν όλοι. Ας μην πούμε σε ποιους κάνετε ρουσφέτια στον ΟΠΑΠ, στους κολλητούς και φίλους σας καθ’ υπόδειξη του κ. Φλαμπουράρη», ανέφερε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ πρόσθεσε:

«Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι κουμπάρος μου. Ούτε στα σκάφη του μπαίνω. Προερχόμαστε από διαφορετικές οικογένειες. Έχουμε διαφορετικές ιστορίες. Έχω ζήσει την πολιτική από μικρός. Πράγματι η οικογένειά μου εξορίστηκε στη χούντα. Άλλοι έκαναν δουλίτσες στη χούντα».

«Ο Πολάκης λέει αυτά που θέλετε να πείτε εσείς»

«Μάλλον δεν σας αρέσει η όψη της κυβέρνησής σας στον καθρέφτη. Σήμερα, όμως όσα ψέματα κι αν ήρθατε να πείτε πάλι εδώ, τα ψέματα τελείωσαν. Με τη συμπεριφορά σας καλύψατε τον κ. Πολάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρωτολογία του στη Βουλή.

«Μπορεί να μετατρέψατε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Εκβιάζοντας τους βουλευτές σας και όλους εκείνους που είχαν το θάρρος να διαφοροποιηθούν. Τους λέτε: “Με τον Πολάκη μέχρι τέλους, αλλιώς εξουσία τέλος”. Αυτό τους λέτε», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο Πολάκης λέει και κάνει αυτά που θέλετε να πείτε και να κάνετε εσείς αλλά δυσκολεύεστε λόγω του αξιώματος σας», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα