Μητσοτάκης: Καμία συγγνώμη για τα όσα είπα για τον πατέρα του Τσίπρα

Να δείξει μετριοπαθής εν όψει των εκλογών, αλλά και χωρίς καμία πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είπε στη Βουλή για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είπε στη Βουλή απάντησε επί λέξει: “Όχι, δεν είπα

τίποτα ανακριβές. Δεν έχω διάθεση να το επαναλάβω, αλλά δεν είπα τίποτα ανακριβές άρα δεν έχω κανένα λόγο να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν”.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ισχυρίστηκε ότι είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό όπου του είπε: “Διάλεξε πώς θα πάμε σε εκλογές. Εσύ θα καθορίσεις πώς θα πάμε” και πρόσθεσε: “Η απάντηση που έδωσε στην κατ΄ιδίαν συζήτηση δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι έκανε μετά”.

Σε ερώτημα αν ανησυχεί μήπως χάσει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους λόγω της ακραίας ρητορικής που υιοθετεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε:

“Έκατσα και ξαναείδα την συζήτηση στη Βουλή και στην μία πρωτολογία μου άσκησα σκληρή κριτική στον κ. Τσίπρα. Το πού κάνει διακοπές ένας πολιτικός είναι ένα πολιτικό ζήτημα. Στην δευτερολογία, δέχτηκα μια χυδαία επίθεση με αγοραίο ύφος, ο κ. Τσίπρας επαναλάμβανε τα πρωτοσέλιδα του Documento, κάνοντας μία παρατήρηση για το τι έκανε η οικογένεια του κ. Τσίπρα στην Χούντα. Θέλω να αφήσουμε τους πατεράδες μας έξω, δεν έχει οικογενειακή ευθύνη ο κ. Τσίπρας, αλλά ούτε εγώ. Ποιος εδώ και 3 χρόνια έχει στοχοποιήσει με χυδαίο τρόπο τη σύζυγό μου; Συνειδητά ο κ. Τσίπρας και τα υπόγεια του Μαξίμου”

Όσο για το αν θα ψηφίσει την 13η σύνταξη ο πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε:

“Θα ψηφίσουμε το προεκλογικό επίδομα που βαφτίζει 13η σύνταξη ενώ δεν είναι. Αν ήταν 13η σύνταξη θα έπρεπε να δοθεί τον Δεκέμβριο όχι πριν τις εκλογές. Αν θέλουμε μια πολιτική μόνιμης στήριξης, η πολιτική του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να το στηρίξει. Έταξε απίστευτα πράγματα όταν ήξερε ότι θα κέρδιζε τις εκλογές, σκεφτείτε τι τα τάξει τώρα που ξέρει ότι θα τις χάσει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα