Μήνυμα και αλλαγές από Χιμένεθ

Το στίγμα του εν όψει της δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη έδωσε ο Μ. Χιμένεθ, ο οποίος σχεδιάζει αλλαγές για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Πιθανό ντεμπούτο για Χουλτ.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κατά σειρά, που την κράτησαν

ζωντανή στους εγχώριους στόχους της και στόχος τώρα είναι να κάνει σωστή διαχείριση και πνευματικά.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι δούλεψε αρκετά ο Μανόλο Χιμένεθ την Παρασκευή και για αυτό μίλησε στους παίκτες του πριν ξεκινήσει η προπόνηση στα Σπάτα. Φυσικά, τους συνεχάρη για τα τελευταία αποτελέσματα. «Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για ό,τι πετύχατε στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά -σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ – και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα, γιατί μας κράτησαν μέσα σε όλους τους στόχους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο το ματς με τον Αστέρα. Αυτό πρέπει να κοιτάμε. Ξέρω ότι σκέφτεστε πως υπάρχει και η Ευρώπη την Πέμπτη που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους τρίτους στόχους και θέλουμε σ’ όλους να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξεχωριστά. Όλοι θα χρειαστείτε. Σας το ξαναλέω. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί κάθε φορά αυτό που θέλω είναι να έχω 18 παίκτες έτοιμους στην αποστολή».

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας στο μυαλό του ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν ανάσες λόγω της μεγάλης καταπόνησης κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο Νίκλας Χουλτ κόντρα στους Αρκάδες. Ίσως να βρεθεί και στο βασικό σχήμα, έχοντας συμπληρώσει μια εβδομάδα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Θέση διεκδικεί και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, διότι πρέπει να γεμίσει τις… μπαταρίες του ο Τσιγκρίνσκι.

Δεδομένα να υπάρξει μια αλλαγή -συγκριτικά με τα πρόσφατα παιχνίδια- , καθώς είναι δηλωμένος για να εκτίσει την τιμωρία του ο Σιμόες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει και δεύτερη διαφοροποίηση στα χαφ λόγω του γεγονότος ότι ο Κονέ έβγαλε δύο σερί 90λεπτα και μάλιστα σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λόπες λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα