«Μίνι» καυγάς του Πολάκη με πρώην δήμαρχο στα Χανιά (video)

Ένας «μίνι» καυγάς μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του πρώην δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια τελετής για τα εγκαίνια των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) και του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, στα Χανιά.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το hania.news, μετά τις αρχικές ομιλίες και τους χαιρετισμούς, ο λόγος δόθηκε στον κ. Σκουλάκη, ο οποίος άσκησε κριτική στη σημερινή

Δημοτική Αρχή, αλλά και στο Υπουργείο Υγείας, ενώ απευθυνόμενος στους κυρίους Ξανθό και Πολάκη, έκλεισε λέγοντας: «Κι έχετε κατά νου ότι εγώ δεν είμαι απέναντι, είμαι στο ίδιο μετερίζι. Έχει σημασία αυτό…».

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο κ. Πολάκης, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι «… για την ιστορία -γιατί δεν μπορώ να μην το πω, θα γκρουφτώ (σ.σ. πνιγώ) το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το τότε Τομεακό (σ.σ. πρόγραμμα) του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο είχε γίνει κατ’ αρχήν ένταξη του Πολυδύναμου (σ.σ. Περιφερειακού Ιατρείου) του Πλατανιά, του Πολυδύναμου (σ.σ. Περιφερειακού Ιατρείου) των Σφακίων, των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Χανίων και εσύ», σημείωσε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στον κ. Σκουλάκη, «με τη δική σου παρέμβαση, πρακτικά αφαιρέθηκε χρηματοδότηση από αυτά και πήγε σε αυτό εδώ. Και γλύτωσε η δουλειά…».

«Ψέματα…», φώναξε ο κ. Σκουλάκης.

«Εγώ δεν λέω ποτέ μου ψέματα», απάντησε ο κ. Πολάκης.

Το επίμαχο απόσπασμα:

Πηγή: hania.news

Keywords
Τυχαία Θέματα