«Μίλησαν» τα κινητά και «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους της υπόθεσης Τοπαλούδη – Ποιους κάλεσαν

Τι δείχνουν οι εξερχόμενες κλήσεις του 21χρονου ΡοδίτηΚαι οι δύο επικοινώνησαν με δικούς τους λίγες ώρες μετά το έγκλημαΜεταξύ τους δεν είχαν τηλεφωνική επικοινωνίαΈχει διαταχθεί ψυχιατρική έρευνα και για τους δύο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει διαταχθεί για τους δύο κατηγορούμενους της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αποκάλυψε το Star, η πρώτη έκπληξη έρχεται από το κινητό τηλέφωνο του 21χρονου Ροδίτη

και συγκεκριμένα από τις εξερχόμενες κλήσεις του. Λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου. Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο και προφανώς ο Έλληνας ρωτάει τι πρέπει να κάνει.

Ο 19χρονος Αλβανός καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου που αρχίζει από 6942… και φαίνεται ότι συνομιλούν στις 8:12 το πρωί, στις 8:45, 11:07 και 13:12. Και οι δύο συμπεριφέρονται στην πορεία σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πριν και μετά το έγκλημα δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Οι έρευνες στις διαδικτυακές τους σελίδες, θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.

Η ανακρίτρια Ρόδου έχει ζητήσει να εξεταστούν και οι δυο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο, ο οποίος και θα ερευνήσει και αν έπαιρναν ουσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα