Προσαγωγές μελών του «Δεν Πληρώνω» μετά από ένταση – Στη ΓΑΔΑ η Κωνσταντοπούλου

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», όπου μετά από ένταση η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις δέκα περίπου δέκα άτομα ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο της συμβολαιογράφου φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας να συναντηθούν με τη συμβολαιογράφο.

Ωστόσο κάποια στιγμή ισχυρή δύναμη της αστυνομίας έφτασε στο σημείο και άνδρες των ΜΑΤ και των Υ.ΜΕ.Τ έβγαλαν τα τα μέλη του
κινήματος ενώ προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές.

Στη ΓΑΔΑ η Κωνσταντοπούλου Με ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να υπερασπιστεί τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», τα οποία προσήχθησαν μετά από διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο.

Βρίσκομαι στη ΓΑΔΑ για να υπερασπιστώ τα 8 μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που εναντιώθηκαν σε παράνομο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό κ έχουν προσαχθεί χωρίς κατηγορία. Ζητήσαμε να υποβάλουμε μηνύσεις κ να ενημερωθεί ο Εισαγγελέας. Εν όψει #Eurogroup η Κυβέρνηση δίνει διαπιστευτήρια

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 14, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα