Μικρό αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα στην Καλιφόρνια – Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες (video)

Περίεργα περιστατικά συνέβησαν και τις προηγούμενες ώρες στον πλανήτη με τον ALPHA να παρουσιάζει ρεπορτάζ και για το πώς σώθηκαν οι δυο επιβάτες από μικρό αεροπλάνο που έπεσε στη θάλασσα στην Καλιφόρνια. Τα περιστατικά έγιναν στις ΗΠΑ και στο Μεξικό.

Στην Καλιφόρνια από θαύμα σώθηκαν οι δυο επιβάτες μικρού αεροπλάνου που έπεσε στη θάλασσα. Ξαφνικά η μηχανή του τέθηκε εκτός λειτουργίας, αλλά οι δυο επιβάτες, ο 35χρονος Ντέιβις, που είχε αναλάβει χρέη πιλότου

και η φίλη του δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Έτσι, στη συνέχεια εντοπίστηκαν από την αμερικανική ακτοφυλακή.

Λίγο έλειψε να κάνει… βουτιά στο κενό ένας άνδρας σε ουρανοξύστη στο Σικάγο. Την ώρα που βρισκόταν στον 58ο όροφο και καθάριζε τα τζάμια, κόπηκε το ένα σχοινί από τα δυο που τον κρατούσαν. Τον έσωσε η πυροσβεστική.

Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μεξικό, με τους μαύρους καπνούς να φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά. Οι αρχές κάλεσαν, μάλιστα, τον κόσμο να εγκαταλείψει τα σπίτια του σε ακτίνα εντός χιλιομέτρου, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος τοξικών αερίων.

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν σε πάρκο στο Νένβερ, όταν δεκάδες φουσκωτά στρώματα ύπνου παρασύρθηκαν σαν… φτερά από πολύ δυνατούς ανέμους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ALPHA:

Keywords
Τυχαία Θέματα