Μία συνάντηση, δύο διαθέσεις: Όσα έγιναν στο ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

Την πρώτη τους συνάντηση μετά το αρκετά εμπρηστικό ταξίδι του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ είχαν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, σε μία προσπάθεια να σβήσει η «φωτιά» που άναψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την εναλλακτική πρότασή του για το Μακεδονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri από το προσωπικό

της Λέσχης Αξιωματικών, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, η συνάντηση έγινε υπό άκρα μυστικότητα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να φτάνει πρώτος, να ανεβαίνει στον χώρο της συνάντησης, να παίρνει σημειώσεις από συνεργάτη του και στη συνέχεια να κατεβαίνει στην είσοδο προκειμένου να υποδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Εκείνο πάντως που προξένησε εντύπωση είναι η διαφορετική διάθεση που είχαν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε βαριά διάθεση, τόσο πριν το μεταξύ τους τετ-α-τετ, όσο και με την ολοκλήρωσή του.

Σε κάθε περίπτωση οι ερμηνείες ως προς τη διάθεση αυτή ποικίλουν, χωρίς να μπορεί να εξακριβωθεί η αλήθεια.

Στα γεγονότα, οι δύο άνδρες ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου και συνομίλησαν μόνοι τους για περίπου μία ώρα, σε μία αρκετά σοβαρή συζήτηση, αν λάβει κανείς υπόψη τη στάση του σώματος και τις εκφράσεις των δύο ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μία, Όσα, Τσίπρα – Καμμένου,mia, osa, tsipra – kammenou