Μία εικόνα χίλιες λέξεις – Μια κουκίδα στον χάρτη το πλωτό φράγμα

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δείξει την αναποτελεσματικότητα που –όπως υποστηρίζει- θα έχει το πλωτό φράγμα το οποίο σχεδιάζει να αγοράσει η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα που, όπως αναφέρει, «απεικονίζει το μήκος του πλωτού φράγματος σε σχέση με τα θαλάσσια σύνορα μας στα ανατολικά της Λέσβου».

Με το σχόλιο του, ο ΣΥΡΙΖΑ

καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δει την εικόνα «σε περίπτωση που αγνοεί τη γεωγραφία της χώρας». «Ίσως τότε αντιληφθεί το πόσο φαιδρά είναι τα σχέδια της κυβέρνησης του», προσθέτει.

Ουσιαστικά πρόκειται για απάντηση στην ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι για αυτόν η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

Αυτό είναι το τρίτο «χτύπημα» για την κυβέρνηση αναφορικά με την απόφασή της να αγοράσει το πλωτό φράγμα μετά την αντίδραση της Κομισιόν και την εφημερίδα «Καθημερινή» η οποία σχολίασε σκωπτικά το ζήτημα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «σαν να πιστεύουμε ότι μπορεί μια τέντα πάνω από τη χώρα να μας προστατεύσει από την κλιματική αλλαγή». 

Πηγή: Μία εικόνα χίλιες λέξεις – Μια κουκίδα στον χάρτη το πλωτό φράγμα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα