Μια «ανάσα» από την καρατόμηση ο Διαματάρης

Ένα βήμα πριν την έξοδο από την κυβέρνηση φαίνεται πως βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας kalami.us.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω ιστοσελίδα μετέδωσε ότι ο κ. Διαματάρης δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Columbia, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό

του, που έχει διανείμει η κυβέρνηση και έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Το kalami.us δημοσίευσε απάντηση του πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφεί (enrollement only) και δεν φαίνεται να έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο.

Το σοβαρό αυτό ζήτημα «σήκωσε» ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε τη δημοσιοποίηση του επίμαχου μεταπτυχιακού τίτλου ή την αποπομπή του κ. Διαματάρη. «Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ», τόνισε μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το κλίμα για τον κ. Διαματάρη στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αρκετά βαρύ, ενώ στο «τραπέζι» έχουν μπει όλα τα ενδεχόμενα…

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως πριν από μερικές ημέρες ο κ. Διαματάρης είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τη «γαλάζια» πρόταση για την ψήφο των αποδήμων και τον «κόφτη» των 35 ετών, λέγοντας ότι «θεωρώ ότι είναι σοβαρό λάθος, αν όχι και ντροπή». «Ελπίζω, μέχρι που να φτάσουμε στο τέλος αυτού του διαλόγου, ότι θα καταλάβουν και τα κόμματα, που προωθούν τέτοιες παράλογες διατάξεις, ότι ο Έλληνας δεν σταματάει να είναι Έλληνας, μετά από 35 ή 40 ή 10 ή 20 χρόνια. Ο Έλληνας είναι Έλληνας, για όλη του τη ζωή», είχε πει.

Πηγή: Μια «ανάσα» από την καρατόμηση ο Διαματάρης - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα