«Μένουμε Σπίτι» από τον Αντετοκούνμπο: Με νανούρισμα, τραγούδι και… φόρεμα της γυναίκας του (video)

Σύνδρομο στέρησης έπαθε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αναβολή των αγώνων και στο NBA λόγω του κορονοϊού, αλλά στηρίζει…. φανατικά το «Μένουμε Σπίτι» και από τις ΗΠΑ μαζί με τη γυναίκα του, Μαράια και το μωρό τους. Έφτασε στο σημείο να βάλει… το φόρεμα της γυναίκας του, ενώ νανούρισε το μωρό τους.

Επίσης, την ώρα που ο μικρός Τσαρλς κοιμάται, ο έλληνας άσος ξοδεύει τον χρόνο του με ανοικτή τηλεόραση και μια παρτίδα σκάκι, ενώ η Μαράια βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο

ηγέτης των Μπακς, τώρα που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο τώρα και έφτιαξε ένα βίντεο στο «Tik Tok», μαζί με την αγαπημένη τους. Εκεί που η σύντροφός του νανουρίζει τον μικρό Λίαμ, με τον «Greek Freak» να κάνει γυμναστική, ξαφνικά ο Γιάννης παίρνει τη θέση της Μαράια, φορώντας και το μαύρο φόρεμά της. Με τη γυναίκα του να φοράει τη φόρμα του και να παίρνει τη θέση του.

Λίγο πριν ο 25χρονος άσος προσπαθεί να κερδίσει τη σύντροφό του σε μια μεταμεσονύχτια παρτίδα σκάκι. Βλέπετε, νωρίτερα δεν κατάφερε να την πείσει για το μουσικό ταλέντο του και τις φωνητικές του δυνατότητες, παίζοντας κιθάρα.

If anyone wants a guitarist for their group I’m free. Inbox me for booking @mariahdanae15 https://t.co/u31NubYl2D

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) March 15, 2020

Την ώρα που ο γιος τους κοιμόταν, Γιάννης και Μαράια διάλεξαν πλευρά στο κρεβάτι, έστησαν τα περίτεχνα πιόνια στη σκακιέρα κι άρχισαν τη μεγάλη μάχη. Η σύντροφος του «Greek Freak» δε φαίνεται να είναι ευχαριστημένη από την τροπή των πραγμάτων, καθώς νιώθει ήδη την απειλή να πλησιάζει. Να γλίτωσε, πιστεύετε, το ρουά ματ;

Late night chess game with @mariahdanae15 pic.twitter.com/HgSKfI13uN

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) March 16, 2020

Από τον έλληνα αστέρα λείπουν, πάντως, και οι αγώνα. «Φίλε, μου λείπει το παιχνίδι», έγραψε στο Instagram δείχνοντας πως δεν αντέχει μακριά από το αγαπημένο του σπορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I miss the game man

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις 18 Μάρ, 2020 στις 8:43 μμ PDT

ΝΒΑ: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό στα μέλη της Οκλαχόμα

Από εκεί και πέρα, αρνητικά ήταν τα τεστ που έγιναν για κορονοϊό σε όλα τα μέλη των Οκλαχόμα Θάντερ. Προς μεγάλη ανακούφιση όλων στην ομάδα, οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό δεν έδειξαν ούτε ένα κρούσμα της νόσου, παρότι στις 11 Μαρτίου είχαν εκτεθεί στον κορονοϊό, όταν ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τη Γιούτα (ο αγώνας ακυρώθηκε καθώς ο Ρούντι Γκομπέρ είχε βρεθεί θετικός στον ιό).

Ο γάλλος σέντερ δεν βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά βρισκόταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΝΒΑ. Οι Θάντερ γνωστοποίησαν ότι έκαναν τις εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο προκειμένου να μην πιέσουν το δημόσιο σύστημα υγείας της πόλης, αλλά άργησαν αρκετές ημέρες να πάρουν τα αποτελέσματα.

Jugadores y personal de los Thunder dan negativo al coronavirus https://t.co/Cna5RnHJ4J #unionradio pic.twitter.com/XWWBxFnL38

— Unión Radio Noticias (@Unionradionet) March 19, 2020

Πηγή: «Μένουμε Σπίτι» από τον Αντετοκούνμπο: Με νανούρισμα, τραγούδι και… φόρεμα της γυναίκας του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα