Μέλος τομέα Υγείας της ΝΔ αποκάλεσε «πίθηκο» έναν πρόσφυγα

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος είναι μοριακός βιολόγος, γενετιστής, τ.Διοικητής Ελπίς, μέλος τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και αρθρογράφος στο capital.gr. Έτσι συστήνεται, τουλάχιστον, ο ίδιος στο προφίλ του στο twitter. Υποψήφιος και με τον Γιώργο Πατούλη συμπληρώνουμε εμείς.

Ο κύριος αυτός, λοιπόν, αποκάλεσε σε tweet του «πίθηκο» έναν πρόσφυγα που βρίσκεται στην Αθήνα.

Πιθανότατα

δεν τον γνωρίζει, αλλά αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ απαντήσει στο σχόλιό του. Ποιο ήταν αυτό; Ο Αράς Χαμπάι, που δηλώνει φωτογράφος, γράφει: «Ε, φασίστες, Είμαι οκ στη νέα μου πατρίδα, δεν θα αποφασίζετε εσείς πώς θα κινούμαι, θα συνεχίσω να αλλάζω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα της νέας μου πόλης. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από φασίστες».

Ο κ. Χαμπάι απευθύνθηκε σε φασίστες και το έκανε γνωστό από την πρώτη κιόλας λέξη. Τώρα γιατί ο κ. Γιάνναρος αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ απαντήσει δεν ξέρουμε.

Στην προσπάθειά του να εξηγήσει, έγραψε: «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!».

Για την ιστορία, τον κ. Γιάνναρο είχε καταγγείλει δημόσια για σεξιστικό λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας.

Παλιότερα το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είχε στρέψει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του όταν είδε, κατά δήλωσή του, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνει σε gay bar στο Γκάζι και θεώρησε χρήσιμο να το μοιραστεί στον λογαριασμό του στο Twitter, αφού πρόκειται για τόσο σοκαριστική είδηση. Αποφάσισε μάλιστα ότι το εν λόγω στέλεχος μπήκε «με ζαρωμένη τη μούρη» στο μαγαζί, μαζί με την αγαπημένη του… Μήτσο, «είδηση» που έγραψε στο twitter με τις λέξεις που προαναφέρονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα