Με Σαμαρά και Πικραμμένο η παρουσίαση βιβλίου του Βενιζέλου

«Η Δημοκρατία μεταξύ Συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος», είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου, το οποίο παρουσιάστηκε από τον εκδοτικό οίκο Πατάκη και τον «Κύκλο Ιδεών».

Για το νέο βιβλίο του κ. Βενιζέλου μίλησαν η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ

και πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, ο συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής στη Νομική Σχολή ΕΚΠΑ, Αντώνης Καραμπατζός.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν δυο πρώην πρωθυπουργοί, οι Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβερδος, ο επίσης βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλιδης, ο πρώην περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος και το στέλεχος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, όπως και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα