Με «κουμπάρο» τον Ρονάλντο ο Μαρσέλο πάει Γιουβέντους – Επιστρέφει στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε μεγάλη κρίση, μετά και τον αποκλεισμό της από το Champions League και παίκτες της κλείνουν ήδη σε άλλες ομάδες, με τον Μαρσέλο να συμφωνεί να μεταγραφεί το καλοκαίρι στη Γιουβέντους.

Ο βραζιλιάνος σταρ θέλει ν’ αλλάξει ομάδα και έχει εκφράσει στη διοίκηση της «βασίλισσας» Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία να μετακομίσει

στην Ιταλία και στο Τορίνο, όπου θα βρει τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διαδραματίζει, μάλιστα, και το ρόλο του «μεσάζοντα», προσπαθώντας να πείσει τον διεθνή άσο να τον ακολουθήσει στη Serie A. Η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει βρει ήδη και τον αντικαταστάτη του και πρόκειται για τον αργεντινό διεθνή μπακ του Άγιαξ, Νίκολας Ταλιαφίκο.

Juventus, Real Madrid’in Brezilyalı sol beki Marcelo’yla yıllığı 12 milyon Euro’dan (73.44 milyon TL) 4 yıllığına anlaşmaya vardı. (La Stampa) pic.twitter.com/SZesOEGDCq

— Badi Futbol (@BadiFutbol) 8 Μαρτίου 2019

Τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η «Γηραιά Κυρία» έχει βρει τη φόρμουλα για την απόκτηση του Μαρσέλο, καθώς προτίθεται να πουλήσει τον Αλεξ Σάντρο, πιθανότατα σε ομάδα της Premier League, με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται, και θα προσφέρει περίπου 50 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για τον 30χρονο διεθνή άσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

PARTIU, TURIM?

Segundo o jornal o Italiano ‘La Stampa’, o brasileiro Marcelo chegou a um acordo com a Juventus e chegará nesse verão para assinar um contrato válido pelos próximos 4 anos. pic.twitter.com/Ob26wkWQ7x

— FutebolNews (@ofutebolnews) 8 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «La Stampa», η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει συμφωνήσει με τον βραζιλιάνο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και θα υπογράψει, μάλιστα, συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Ο Μαρσέλο θα έχει ετήσιες απολαβές 12 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο χρόνος συμμετοχής του Μαρσέλο είναι αρκετά μειωμένος, μετράει 13 συμμετοχές στην La Liga, έχοντας πετύχει δύο γκολ.

Marcelo has agreed on a four-year Juventus contract worth 12 million euros a season. (La Stampa) pic.twitter.com/lWOEstfqKD

— Transfer News (@TransfersLlVE) 8 Μαρτίου 2019

Οι αλλαγές στη «βασίλισσα» θα είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα. Την Πέμπτη (7/3) ήρθε στην επιφάνεια και καβγάς του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ, με τον διεθνή αμυντικό να ξεσπά και να λέει στον πρόεδρο των «μερέχνες»: «Πλήρωσέ με και φεύγω».

****

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης θεωρείται δεδομένη. Ο μεγαλομέτοχος της κυπριακής ομάδας, Χρήστος Πουλλαΐδης, συναντήθηκε με τον γεωργιανό τεχνικό, παρουσία του νέου προέδρου της «κυρίας», Μιχάλη Χατζηπαντέλα και έδωσαν τα χέρια.

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση είναι δεδομένη με την εξέλιξη αυτή να προσδίδει μεγάλη χαρά στον… https://t.co/4DqrSS0mKr

— Dialogos (@dialogoscy) 8 Μαρτίου 2019

Ο 51χρονος τεχνικός ήδη έχει αρχίσει δουλειά έχοντας ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα οικονομικά δεδομένα και τις ανάγκες της ομάδας. Ο Κετσπάγια θα έχει παρά το πλευρό του, τους δυο στενούς συνεργάτες του οι οποίοι τον ακολουθούν πιστά σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Ο λόγος για τον γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ και τον βοηθό προπονητή Σοσό Τσέντια.

Εκτιμάται ότι η διοίκηση της Ανόρθωσης θα έχει συνάντηση, ίσως και μέσα στην βδομάδα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια και να επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Κετσπάγια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχει γίνει γνωστή, πληροφορίες κάνουν, όμως, λόγο για συνεργασία δύο χρόνων.

STORYTELLING: Έτσι έγραψε ιστορία στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια https://t.co/e8OF7b2OFe

— balla.com.cy (@balla_com_cy) 7 Μαρτίου 2019

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Αναζητήσεις
μαρσελο και ροναλντο καυγας
Τυχαία Θέματα