Με «κώδικες δεοντολογίας… και μαρούλια» επιτίθεται στη ΝΔ η Σβίγκου

Με γλαφυρό τρόπο σχολίασε τη σημερινή επίθεση της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης, με αιχμή του δόρατος τον Θανάση Καρτερό, η Ράνια Σβίγκου.

«Όταν ο πανικός συνδυάζεται με την ανοησία, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση», έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter.

«Μετά τα fake news περί SMS,

η ΝΔ επικαλείται σήμερα άρθρα του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν κ τα… μαρούλια του Τσέρνομπιλ για να επιτεθεί χυδαία στον Θ. Καρτερό. Όταν ο πανικός συνδυάζεται με την ανοησία,το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση», έγραψε η κ. Σβίγκου.

Μετά τα fake news περί SMS,η ΝΔ επικαλείται σήμερα άρθρα του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν κ τα… μαρούλια του Τσέρνομπιλ για να επιτεθεί χυδαία στον Θ.Καρτερό.Όταν ο πανικός συνδυάζεται με την ανοησία,το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση

— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) 16 Αυγούστου 2018

Ζούλας: Είπα να διευκολύνω τη Ράνια Σβίγκου

Mε το άρθρο 5 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ όπου επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως ο δημοσιογράφος οφείλει «να μην δέχεται επ’ αμοιβή θέση συναφή με την ειδικότητά του σε Γραφεία Τύπου, δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που θέτει εν αμφιβόλω την επαγγελματική αυτονομία και ανεξαρτησία του» ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωσταντίνος Ζούλας απάντησε στην Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου η οποία είχε κατηγορήσει τη ΝΔ πως επικαλείται άρθρα της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν.

«Επειδή η Ράνια Σβίγκου δεν έκανε καν τον κόπο να μπει στο site της ΕΣΗΕΑ, είπα λίγο να την διευκολύνω» έγραψε στο τουίτερ ο κ. Ζούλας.

Επειδή η Ράνια Σβίγγου (@rania_sv) δεν έκανε καν τον κόπο να μπει στο site της ΕΣΗΕΑ, είπα λίγο να την διευκολύνω… https://t.co/c4wP7f2oDS pic.twitter.com/AhVPDpxto7

— Konstantinos Zoulas (@kzoulas) 16 Αυγούστου 2018

Και η ανταπάντηση από τη Ράνια Σβίγκου:

Ως δημοσιογράφος ο @kzoulas προφανώς και γνωρίζει πως το άρθρο του κώδικα της ΕΣΗΕΑ που επικαλείται δεν απαγορεύει την αρθρογραφία.Ψιλά γράμματα αυτά για τη ΝΔ κ τη χυδαία προπαγάνδα της.Πάντως, είναι κατάντια για τη ΝΔ να έχει “γραμμή” τα μαρούλια και τους δήθεν κώδικες

— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) 16 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα