«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, άτσαλα και σκόπιμα»

«Βολές» κατά των δημάρχων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου σχετικά με το προσφυγικό, εξαπέλυσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Real FM», κατά τη διάρκεια της οποία αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά πυρά που δέχεται.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μουζάλας έκανε λόγο για ανθρώπους που «σαμποτάρουν την προσπάθεια», ενώ σχετικά με τους χειρισμούς του στο ζήτημα, τόνισε πως δεν είναι «θύμα, ούτε ήρωας».

Σχετικά με τους δημάρχους των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, δήλωσε πως «λανσάρουν ένα ψέμα, ότι εάν αδειάσουν τώρα τα νησιά,

τελείωσε το μεταναστευτικό» και τόνισε ότι ελπίζει να μην εύχονται να υπάρξουν θύματα, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της κοινότητας Μόριας, ότι είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα σε συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και προσφύγων.

Παράλληλα, ο κ. Μουζάλας εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί στη Μόρια, υπό τον όρο ότι δεν θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές, αλλά επισήμανε ότι ο ίδιος, όπως και η κυβέρνηση, δεν είναι ταχυδακτυλουργός, για να λυθεί μαγικά το θέμα.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εναντιώνονται στην κυβερνητική πολιτική. Ωστόσο, δήλωσε πως νιώθει ευλογημένος για την ευκαιρία που του δόθηκε να συμμετάσχει στο προσφυγικό.

«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, άτσαλα και σκόπιμα, γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπούν το σαμάρι. Αν υπάρχει κάποια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική, να λέγεται ξεκάθαρα», τόνισε ο κ. Μουζάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα