Με «άρωμα»… Survivor η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού (εικόνες)

Παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη και σχεδόν όλων των παικτών του Παναθηναϊκού, έγινε η παρουσίαση της φετινής φανέλας της ομάδας στο «Γκολφ» της Γλυφάδας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Ευριδίκη Βαλαβάνη ενώ στον ρόλο των μοντέλων ήταν οι Κάρλος Ζέκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λουσιάνο και Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο πρώτος με την πράσινη, ο δεύτερο με αυτή του τερματοφύλακα, ο τρίτος με την άσπρη και ο «νέος» Βραζιλιάνος με την εντυπωσιακή μαύρη.

Από την

εκδήλωση, απουσίαζε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η Σέβη Πόντη, εμπορική διευθύντρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε στο στόχο του εμπορικού τμήματος να θέσει νέες συνεργασίες στις υπηρεσίες της ομάδας, με αποκορύφωμα τη νέα συνεργασία του «τριφυλλιού» με τη NIKE, που -όπως τόνισε- έχει ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Η football manager της αθλητικής εταιρίας στην Ελλάδα, Ελισάβετ Μίλιση είπε μεταξύ άλλων: «η νέα εμφάνιση σχεδιάστηκε με σκοπό να δώσει έμπνευση στους αθλητές και να προσφέρει κορυφαία πλεονεκτήματα μέσω της τεχνολογίας της NIKE. Είναι χαρά μας που ανήκουμε πλέον στην ίδια οικογένεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα