Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσεις τη σεξουαλική σου διάθεση

Μπορεί οι διαφορές στη σεξουαλική διάθεση του ζευγαριού να προκαλούν προβλήματα στη σχέση, ωστόσο υπάρχει ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσει κανείς τη λίμπιντό του.

Σύμφωνα με την νευροεπιστήμονα Nicole Prause, όπως αναφέρει η βρετανική Independent, το τρέξιμο μπορεί να αυξήσει τη διάθεση για σεξ. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον/στην σύντροφό σας.

Η ίδια επισημαίνει ότι συμβαίνει το εξής παράδοξο: όταν ο καρδιακός σας σφυγμός είναι ανεβασμένος τη στιγμή που βλέπετε τον/την σύντροφό σας, είναι πιο πιθανό να ερμηνεύσετε την αναστάτωση αυτή ως ενθουσιασμό για τον άλλον.

Φυσικά εκτός από το παραπάνω – που μάλλον δεν ακούγεται και τόσο… αποτελεσματικό – σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική διάθεση παίζει και το sexting. Η Prause συμβουλεύει να ξεκινήσει κανείς το sexting από νωρίς, – ακόμα και αν βρίσκεται στη δουλειά – προκειμένου να μπει στο κλίμα για το βράδυ.

Κι επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, η ίδια συμβουλεύει πως καμιά φορά ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά που θα προκαλέσουν σεξουαλική διέγερση, ακόμα κι αν πριν δεν έχετε τόση διάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα