Με 765 ίππους η νέα Corvette ZR1 (εικόνες)

H Chevrolet αποκάλυψε τη νέα Corvette ZR1 που είναι ισχυρότερη και ταχύτερη από ποτέ, με έναν κινητήρα V8 των 6.2 λίτρων με μηχανικό υπερσυμπιεστή, που αποδίδει 765 ίππους και 968 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο σασμάν επτά σχέσεων ή ένα αυτόματο των οκτώ και η μάρκα ανακοινώνει ότι το μοντέλο της ξεπερνά τα 337 χλμ./ώρα,

χωρίς να δίνει για την ώρα ακριβή στοιχεία επιδόσεων και τελικής ταχύτητας.

Η εμφάνιση της Corvette ZR1 μπορεί να χαρακτηριστεί ως εντυπωσιακή και μυώδης, χάρη στα πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα που έχει, ώστε να διαχειρίζεται την τεράστια ισχύ της.

Ωστόσο υπάρχει το προαιρετικό πακέτο ZTK Performance που προσφέρει μια μεγαλύτερη αεροτομή και έναν εμπρός διαχύτη, που προσφέρουν 430 κιλά κάθετης δύναμης στις υψηλές ταχύτητες! Το πακέτο πλαισιώνεται από ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 και διάφορα ακόμη δεσίματα στο σασί, μαζί με αναβαθμισμένο σύστημα Magnetic Ride Control.

Στο εσωτερικό ο διάκοσμος είναι σπορ με πολυτελή στοιχεία και μεγάλο μέρος των επιφανειών έχει επένδυση δέρματος. Υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και το ψηφιακό καντράν φροντίζει για την πλήρη ενημέρωση του οδηγού σχετικά με το όχημα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγές: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα