«Μαζί χτίζουμε το μέλλον σου»: Η P&G ανοίγει τις πόρτες στη μεγαλύτερη ένωση φοιτητών των ελληνικών Πανεπιστημίων

H P&G συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου» με σκοπό να βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν και να αναζητήσουν τα όνειρά τους με μεγαλύτερες αξιώσεις, εμπλουτίζοντάς τη με νέες δράσεις και συνεργασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε μια πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο και πιο δραστήριο οργανισμό φοιτητών στον κόσμο με παρουσία σε πανεπιστήμια όλης της Ελλάδος, τη διεθνή ένωση φοιτητών ΑIESEC.

Στόχος της AIESEC σε όλο τον κόσμο είναι η βελτίωση των ηγετικών δυνατοτήτων των νέων, έτσι ώστε να αποτελέσουν καταλυτικό φορέα αλλαγής για ένα καλύτερο

αύριο, κάτι που ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία και τους στόχους του προγράμματος «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου».

Στο πλαίσιο αυτό η P&G σε στενή συνεργασία με τη AIESEC σχεδίασε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια ηγετικών και διοικητικών δεξιοτήτων, ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης, οικονομική διαχείριση, επικοινωνία και marketing κτλ. και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της υλοποίησης.

Μέσα από αυτό, τα μέλη της διοικητικής ομάδας της AIESEC Ελλάδος –εκπαιδεύονται από τα έμπειρα στελέχη της P&G αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την αποτελεσματικότερη διοίκηση και λειτουργία του φοιτητικού οργανισμού αλλά και για την προσωπική τους ανάπτυξη. Αξιοποιώντας αυτόν τον πλούτο γνώσης, σχεδιάζουν με τη σειρά τους πιο αποτελεσματικά προγράμματα και δράσεις για τους φοιτητές όλης της Ελλάδας.

Η κ. Ελένη Παπαδημητρίου, διευθύντρια Επικοινωνίας της P&G Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στην P&G έχουμε αγκαλιάσει την πρωτοβουλία «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου» από το ξεκίνημά της εδώ και τρία χρόνια και συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση να εκπαιδεύουμε τους νέους της χώρας μας σε δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη μελλοντική προσωπική και επαγγελματική τους πορεία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρωτοποριακή συνεργασία μας με την φοιτητική ένωση AIESEC, με την οποία μοιραζόμαστε κοινούς στόχους καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ένα νέο πολύπλευρο δίαυλο επαφής και επικοινωνίας ώστε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους φοιτητές».

Η πρόεδρος του φοιτητικού οργανισμού AIESEC, Βασιλική Ζιάκα, δήλωσε: «H AIESEC έχει στόχο τη βελτίωση των ηγετικών δεξιοτήτων των νέων και για να το πετύχει αυτό αξιοποιεί συνεργασίες με φορείς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις κτλ. Για εμάς, η συνεργασία με την P&G αποτελεί πηγή πολύτιμης γνώσης αλλά και έμπνευσης για την εξέλιξη του οργανισμού και των δράσεων μας».

Το πρόγραμμα «Μαζί χτίζουμε το μέλλον σου» περιλαμβάνει εκτός από τη συνεργασία με την AIESEC, πολλές ακόμη δράσεις όπως συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δράσεις των Πανεπιστημίων και άλλων φορέων, τη διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων πάνω σε συγκεκριμένες δεξιότητες, τη συμμετοχή της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό CEO challenge για την ανάδειξη της καλύτερης επιχειρηματικής ιδέας κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα