Ματς – θρίλερ που κρίθηκαν με buzzer beater σε Ισπανία και Ελλάδα

Το ισπανικό πρωτάθλημα (ACB) είναι τα τελευταία χρόνια το καλύτερο στην Ευρώπη και αυτό αποδείχθηκε την τελευταία αγωνιστική. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την Κυριακή (3/2) στη Μάλαγα στην παράταση, σε ματς που κρίθηκε με δυο buzzer – beater. Τη νίκη στη γηπεδούχο έδωσε ο Φερνάντεζ, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της ζωή του και σκόραρε στο τέλος της παράτασης. Με buzzer – beater κράτησε ζωντανή τη «βασίλισσα» στην κανονική διάρκεια. Μία ημέρα νωρίτερα με τρίποντο στο τέλος από τη γωνία,

ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε τη νίκη (76-75) στο Περιστέρι εκτός έδρας με τον Χολαργό.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ είχε βρεθεί ακόμα και στο +21 στη Μάλαγα, αλλά η Ουνικάχα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και επτά δέκατα πριν από το τέλος βρέθηκε στο +1, με τον Ντίεζ να είναι στη γραμμή και να ευστοχεί, φτάνοντας τους γηπεδούχους στο +2. Στον εναπομείναντα χρόνο ο Αγιόν πρόλαβε να σκοράρει στο τέλος του αγώνα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο +4, 1:40 πριν το τέλος. Η Μάλαγα μείωσε και στην εκπνοή πήρε τη νίκη, με ένα τεράστιο τρίποντο του Φερνάντεζ.

✅İlk yarıda Real Madrid farkı 21 sayıya çıkarıyor
✅Malaga geri dönüyor, 0.7 saniye 1 sayı farkla önde
✅Diez yanlışlıkla son serbest atışı sayıya çeviriyor, R. Madrid mola alıyor
✅Ayon maçı uzatmaya götürüyor
✅Jaime son saniye üçlüğünü gönderiyor
✅ Bende ses mes kalmıyor:) pic.twitter.com/ApN26UZpvA

— Uygar Karaca (@uygarkaraca) 4 Φεβρουαρίου 2019

El tiro libre de Dani Díez… que entró.#LigaEndesa

Keywords
Τυχαία Θέματα