Μασκοφόροι διαρρήκτες αποπειράθηκαν να ληστέψουν το σπίτι της οικογένειας Μπέκαμ (εικόνες)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η οικογένεια Μπέκαμ, καθώς τρεις διαρρήκτες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι τους στο Όξφορντσιρ, σύμφωνα αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail».

Η ομάδα φύλαξης του σπιτιού, ωστόσο, έκανε καλά τη δουλειά της, οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Γείτονες του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ εντόπισαν και εκείνοι τους επίδοξους διαρρήκτες και κινήθηκαν προς το μέρος τους για να τους εκδιώξουν.

Οι εισβολείς, που πρόλαβαν

να σηκώσουν μία σκάλα και να δουν μέσα στην 6 εκατομμυρίων έπαυλη των Μπέκαμ, μόλις αντιλήφθηκαν ότι τους είδαν, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

«Είναι τρομοκρατημένοι. Είναι απίστευτα προστατευτικοί με την οικογένειά τους και την προσωπική τους ζωή και έτσι η σκέψη και μόνο ότι κάποιοι σκόπευαν να εισβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι τους είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για αυτούς», δήλωσε στην «Daily Mail» πηγή κοντά στο ζευγάρι. Να θυμίσουμε ότι ο πρώην σπουδαίος άσος έχει, πλέον, τη δική του ομάδα στο MLS και ετοιμάζει για την… κάθοδό της στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

David and Victoria Beckham’s £6million weekend retreat mansion ‘targeted by masked burglars’ https://t.co/TmIewxQcFb pic.twitter.com/8aLLDtSI2b

Fashion Houses (@Fashion_Houses) 22 Οκτωβρίου 2018

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα