Μαριάντα Πιερίδη: Μένουμε σπίτι για να τελειώσει όλο αυτό το συντομότερο

Η Μαριάντα Πιερίδη την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι» και στα πλαίσια αυτού πόσταρε βίντεό της στο instagram περνώντας το δικό της μήνυμα.

«Μένουμε σπίτι.!!!! Και αν έχουμε τη δυνατότητα ας μην βγούμε καθόλου έξω!!!! Διαφορετικά τουλάχιστον ας αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, για το δικό μας καλό, γι’ αυτούς που αγαπάμε και για να προστατεύσουμε εμάς αλλά κ τους γύρο μας!!! Για εμάς που έχουμε παιδάκια καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να τα κρατήσουμε μέσα!

Σκεφτόμαστε δημιουργικούς

τρόπους να τα απασχολήσουμε!!! (εμείς έχουμε βρει τον τρόπο, με πολύ μουσική και χορό, οικογενειακές ταινίες, με επιτραπέζια και παιχνίδια που παίζαμε παλιά όπως το κρυφτό, που έχει πολύ πλάκα όταν παίζεις μέσα στο σπίτι !!!)

Μένουμε σπίτι για να τελειώσει όλο αυτό το συντομότερο κ να βγούμε δυνατοί κ έτοιμοι να απολαύσουμε το καλοκαίρι που έρχεται!!! #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #staystrong #staypositive #stayhome».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μένουμε σπίτι.!!!! Και αν έχουμε τη δυνατότητα ας μην βγούμε καθόλου έξω!!!! Διαφορετικά τουλάχιστον ας αποφύγουνε τις άσκοπες μετακινήσεις, για το δικό μας καλό, για αυτους που αγαπάμε και για να προστατεύσουμε εμάς αλλά κ τους γύρο μας.!!! Για εμάς που έχουμε παιδάκια καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να τα κρατήσουμε μέσα! Σκεφτόμαστε δημιουργικούς τρόπους να τα απασχολήσουμε!!! (εμείς έχουμε βρει τον τρόπο, με πολύ μουσική και χορό, οικογενιακες ταινιες, με επιτραπέζια και παιχνίδια που παίζαμε παλιά οπως το κρυφτό, που έχει πολύ πλάκα όταν παίζεις μέσα στο σπίτι !!!) Μένουμε σπίτι για να τελειώσει όλο αυτό το συντομότερο κ να βγούμε δυνατοί κ έτοιμοι να απολαύσουμε το καλοκαίρι που έρχεται!!! #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #staystrong #staypositive #stayhome . . Reposting from: @thebody_mag . . Body: @olympic_challenger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi) στις 15 Μάρ, 2020 στις 12:33 πμ PDT

Πηγή: Μαριάντα Πιερίδη: Μένουμε σπίτι για να τελειώσει όλο αυτό το συντομότερο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα