Μάνταλος: Να προλάβω να σηκώσω το πρωτάθλημα

Ο Πέτρος Μάνταλος στοχεύει στο πρωτάθλημα και δεν το κρύβει, καθώς θέλει να προλάβει να αναρρώσει και να σηκώσει το τρόπαιο.

Δείτε επίσης: Ο Μάνταλος έως το 2022 στην ΑΕΚ (εικόνα)

«Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, πήραν τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τη Μίλαν και πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το ίδιο καλά. Όσο για μένα, στόχος μου είναι να προλάβω να γυρίσω και να παίξω κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν για να

είμαι αυτός που θα σηκώσω το πρωτάθλημα», είπε ο 26χρονος διεθνής.

«Από την πρώτη μέρα του τραυματισμού μου η ομάδα ήταν δίπλα μου. Σε ό,τι χρειάστηκα. Με την κίνηση της αυτή να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο έδειξε ότι με πιστεύει. Είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει δύναμη. Κάτι που δεν με αφήνει να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο από το πότε θα επιστρέψω στα γήπεδα.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ δεν έχω μιλήσει πολύ για το πώς νιώθω. Η ομάδα, ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι εξαιρετικά. Η στήριξη που μου έχει δείξει η ομάδα είναι πολύ μεγάλη», πρόσθεσε.

Ο Μάνταλος αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια. «Τον είδα μια μέρα μετά τον τραυματισμό. Έβλεπα το ματς στην τηλεόραση και μπορώ να σας πω ότι πόνεσα όσο και αυτός. Ο Γιάκομπ είναι στρατιώτης, είναι παλικάρι θα το ξεπεράσει και θα επιστρέψει πιο γρήγορα από εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα