Μανωλάς: Κουράγιο και δύναμη Ελλαδάρα μου – Δημοπρατεί φανέλα του Ζιντάν για τους πληγέντες ο Τσιάρτας (εικόνες)

Νυν και πρώην ποδοσφαιριστές στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στους πληγέντες, στις οικογένειες που θρηνούν θύματα και στην Ελλάδα για την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές. Τραγωδία που έχει συγκινήσει και τον αθλητικό κόσμο σε όλο τον πλανήτη.

Ο Κώστας Μανωλάς δεν μπορεί να πιστέψει την καταστροφή που έπληξε την πατρίδα μας. Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός της Ρόμα, που κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, έγραψε στο instagram: «Δεν έχω

λόγια. Απίστευτη καταστροφή. Κουράγιο και δύναμη Ελλαδάρα μου».

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Τσιάρτας κοινοποίησε ότι θα δημοπρατήσει την φανέλα του Ζινεντίν Ζιντάν από την προσωπική του συλλογή και τα έσοδα θα δοθούν στους ανθρώπους που υποφέρουν μετά την τραγωδία στην Αττική.

Το μήνυμα του πρώην ποδοσφαιριστή στο facebook αναφέρει:
«Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και των οδυνηρών συνεπειών των, διαθέτω από την προσωπική μου συλλογή, προς δημοπράτηση, την αυθεντική φανέλα του Zinédine Zidane με ιδιόχειρη προσωπική του αφιέρωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πυρόπληκτους. Την διαχείριση της δημοπράτησης θα αναλάβει ο Ροταριανός σύλλογος Μάραθων-Ν. Μάκρης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αν. Αττικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα