Μανδραβέλης αποθεώνει Μητσοτάκη και ο Πορτοσάλτε… αισθάνεται απειλή

Τους πιο πιστούς groupies φαίνεται ότι έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον όμιλο του ΣΚΑΪ, αφού ορισμένοι από τους πιο προβεβλημένους δημοσιογράφους δίνουν μάχη για να κερδίσουν τον τίτλο του πιο φανατικού.

Για τον Άρη Πορτοσάλτε τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά, οι συνεχείς εκδηλώσεις θαυμασμού, η μάχη μέχρις εσχάτως που δίνει τόσο από το ραδιοφωνικό, όσο και από το τηλεοπτικό βήμα προκειμένου να αποθεώσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και οι παρουσίες του σε εκδηλώσεις του κόμματος, σίγουρα τον βάζουν στο «πάνθεον των μητσοτακικών θαυμαστών».

Ξαφνικά όμως προκύπτει ανταγωνισμός,

αφού ένας άλλος δημοσιογράφος του ομίλου, ο εκ Καθημερινής ορμώμενος, Πάσχος Μανδραβέλης, κάνει δυναμική είσοδο με ένα tweet αποθέωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αναμονή του τελευταίου σε ουρά αεροδρομίου προκειμένου να μεταβεί από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα, δημιούργησε στον Μανδραβέλη τη βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι… ένας από εμάς κάτι που ούτε σπίτια στο Παρίσι, ούτε offshore της γυναίκας του σε φορολογικούς παραδείσους μπορούν να ισοπεδώσουν. Και αυτό το εκτιμά ο Πάσχος…

Στην ουρά για την πτήση προς Αθήνα ο @kmitsotakis. Ουτε Learjet, ούτε αλλά τέτοια Αριστερά χούγια pic.twitter.com/yenc4IDk4E

— Paschos (@Mandravelis) 22 Μαρτίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα