«Μακάρι να είχαμε ένα συντηρητικό Netflix», βροντοφωνάζει ο Μπογδάνος (video)

Το σκεπτικό του και την αντίληψή του για τη λειτουργία ενός Μέσου, εν τοιαύτη περιπτώσει, του τηλεοπτικού δικτύου Netflix, ανέλυσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο βουλευτής της ΝΔ, λοιπόν, όταν παρακολουθεί Netflix,

«βλέπει» το «μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη», όπως το χαρακτήρισε πρόσφατα. Κι εφόσον «βλέπει» ότι το Netflix κάνει «νεομαρξιστική προπαγάνδα», κατά τη δική του πάντα λογική, δεν θα γινόταν να μην αποζητά και μια «αντίρροπη», μια «συντηρητική» εκδοχή του.

«Το ζηλεύω το Netflix! Το ζηλεύω! Μακάρι να είχαμε ένα συντηρητικό Netflix! Αλλά οι δεξιοί είμαστε ενοχικοί», είπε με στεντόρεια φωνή ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ προηγουμένως εξήγησε τους «λόγους» για τους οποίους έχει την άποψή αυτή για το εν λόγω ψυχαγωγικό συνδρομητικό κανάλι.

Ανάμεσα στους «λόγους» αυτούς, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι «βλέπει» και μια «πλάγια προπαγάνδα» του Bella Ciao και της σειράς La Casa De Papel.

«Σας πείθω καθόλου; Σας πείθω καθόλου;», ρώτησε το πάνελ στη συνέχεια, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να απαντά: «Δεν πειστήκαμε καθόλου».

Το εν λόγω απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα