Μαίνεται ο «πόλεμος» του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άφησε να πέσει… κάτω η είδηση πως οι πρωταθλητές του NFL-διοργάνωση για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο-Philadelphia Eagles δεν θα παρευρεθούν στον Λευκό Οίκο, όπως συνηθίζουν να κάνουν, για να πάρουν τα συγχαρητήρια από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο «βασιλιάς» του NBA και ο αστέρας των Κλίβελαντ Καβαλίερς εξαπέλυσε νέα

επίθεση προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Με τους τελικούς του NBA να είναι σε εξέλιξη. Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να τονίζει ότι δεν πρέπει να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο και η νέα ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στο NBA.

LeBron James on White House visit: “I know no matter who wins this series, no one wants to go anyway.”

— Ben Golliver (@BenGolliver) 5 Ιουνίου 2018


«Δεν μου προκαλεί εντύπωση αυτό που έγινε. Είμαστε σε μια ελεύθερη χώρα και ο κάθε ένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει. Πιστεύω όμως πως οι Πρωταθλητές δεν πρέπει να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο, είτε είναι οι Γκόλντεν Στέικ Ουόριορς, είτε είναι οι Κλίβελεντ Καβαλίερς. Ούτως ή άλλως, κανείς δεν θέλει να λάβει αυτή την πρόσκληση», είπε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους δημοσιογράφους εν όψει του Game 3 της σειράς των NBA Finals 2018. Λίγα λεπτά μετά, ήρθε και η ατάκα του Στεφ Κάρι που είπε απλά πως: «Συμφωνώ με τον ΛεΜπρον».

U bum @StephenCurry30 already said he ain’t going! So therefore ain’t no invite. Going to White House was a great honor until you showed up!

LeBron James (@KingJames) 23 Σεπτεμβρίου 2017

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την κίνηση του προέδρου των ΗΠΑ να ακυρώσει την πρόσκληση προς τους πρωταθλητές Ουόριορς. «Ανόητε, ο Στεφ Κάρι έχει ήδη πει ότι δεν είχε σκοπό να έλθει! Επομένως, δεν υπάρχει πρόσκληση! Η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ήταν μεγάλη τιμή ως τη στιγμή που εμφανίστηκες εσύ», ήταν το μήνυμά του, όταν ο Τραμπ ανέφερε πως οι Ουόριορς δεν ήταν καλοδεχούμενοι στον Λευκό Οίκο.

The Philadelphia Eagles Football Team was invited to the White House. Unfortunately, only a small number of players decided to come, and we canceled the event. Staying in the Locker Room for the playing of our National Anthem is as disrespectful to our country as kneeling. Sorry!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5 Ιουνίου 2018

Σε ότι αφορά στη μη επίσκεψη των πρωταθλητών του NFL, Philadelphia Eagles, στο Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας φαίνεται πως «διαφωνούν με τον πρόεδρο τους επειδή επιμένει ότι τραγουδά με υπερηφάνεια τον εθνικό ύμνο της χώρα του».

IMAGE: USA TODAY SPORTS

Οι τελικοί του NBA είναι σε εξέλιξη, οι Ουόριορς έχουν το προβάδισμα με 2-0 νίκες κόντρα στους Κλίβελαντ. Ακολουθούν δυο παιχνίδια στην έδρα των Καβαλίερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα