Μαφία των φυλάκων: Οι διάλογοι στo love story με τη δικηγόρο και τα σχέδια απόδρασης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι για τον ερωτικό ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ της 45χρονης δικηγόρου και του αρχηγού της μαφίας των φυλακώνΈχουν καταγράφει πολλά ερωτόλογα και ακόμα και ένα αυτοσχέδιο τραγουδάκι για τον έρωτα και την αγάπηΟ εγκέφαλος του κυκλώματος σχεδίαζε να αποδράσει με τη δικηγόρο να του περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια του χώρουςΤης ζήτησε στυλό προκειμένου μέσα να τοποθετήσει λάμες που θα τις χρησιμοποιούσε σε επίθεση στο δικαστήριο

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση της «μαφίας των φυλακών»,

καθώς φαίνεται πως ένα σχέδιο απόδρασης είχε στα σκαριά ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος και το οποίο είχε αποτραπεί όταν και συνελήφθη ένας μέλος του στην Καλλιθέα. Παράλληλα είχε αναπτυχθεί ένα «φλογερό» love story με την 45χρονη δικηγόρο.

Το love story του αρχηγού με τη δικηγόρο

Σύμφωνα με όσα έχει καταγράψει ο υπερκοριός ανάμεσα στον αρχηγό της μαφίας των φυλακών και την 45χρονη δικηγόρο υπήρχε… ένας έρωτας μεγάλος. Έχουν καταγράφει πολλά ερωτόλογα και ακόμα και ένα αυτοσχέδιο τραγουδάκι για τον έρωτα και την αγάπη. Όνειρό τους ήταν να είναι μαζί και να κάνουν τη μεγάλη ζωή.

Μάλιστα η δικηγόρος φέρεται να του είπε πως δεν θα χρειάζεται να δουλεύει, αφού θα δουλεύει εκείνη γι αυτόν. Οι διάλογοι αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Καλημέρα μωράκι μου.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Καλημέρα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μια χαρά σε ακούω. Εσύ είσαι άντρας για πρωινή δουλειά, τέλος.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Μακάρι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Να σε ρωτήσω κάτι; Σ’ αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε, τι είναι από πίσω;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Αγάπη μου, επιτέλους άρχισες να λειτουργείς. Δόξα τω Θεώ! Από τις πλάτες σας είναι τοίχος. Από το Εφετείο εννοώ. Δίπλα… είναι κάποιες αίθουσες και μετά βγαίνεις ευθεία μπροστά και αριστερά.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Σ’ αυτό το μικρό δωμάτιο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πιο δίπλα είναι μερικές αίθουσες, θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο να βρεθείς αγκαλιά μου;

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Την έξοδο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Και αριστερά από ‘κει πέρα, βγαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Έχει έναν αστυνομικό αριστερά που βάζεις την τσάντα σου να την ελέγξει.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή θα είσαι εκεί.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν κι εσένα, τα θέλει ελεύθερα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ζω για τις στιγμές που θα είμαστε οι δυο μας. Που θα ζούμε εμείς οι δύο. Δεν χρειάζεται καν να δουλεύεις. Θα δουλεύω εγώ για ‘σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Ναι μωρό μου. Θα γίνει, θα γίνει κάποια στιγμή.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και κάθομαι και φτιάχνω τραγουδάκια για ‘σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Κι εγώ φτιάχνω για ‘σένα τραγουδάκια.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Είσαι ο άντρας της ζωής μου. Ζω για τις στιγμές που θα ‘μαστε μαζί.

Σχεδίαζε να αποδράσει…

Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί των προθέσεων του εγκέφαλου του κυκλώματος. Η 45χρονη δικηγόρος που είχε αναπτύξει ερωτικό ειδύλλιο μαζί του και σύμφωνα με τις συνομιλίες τους περιγράφει με λεπτομέρειες το που βρίσκονταν οι έξοδοι στο κτίριο των δικαστηρίων της Ευελπίδων που θα μεταφερόταν, που οδηγούσαν αυτές αλλά και πόση αστυνομική δύναμη ήταν παρούσα και σε ποια σημεία…

Δικηγόρος: Να εδώ, εδώ στο δικαστήριο είμαι.

Αρχηγός μαφίας: Εχει ΜΑΤ;

Δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εν τω μεταξύ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Ενα σπιτάκι είναι, μια μαλάκια αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε για να βγαίνετε κατευθείαν. Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, μια από τις οποίες έχουν και τον Φλώρο… (γέλια), θέλεις να τρυπήσουν τον τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;

Αρχηγός μαφίας: Την έξοδο…

Δικηγόρος: Ολο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά, που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά…

Λάμες σε στυλό για την επίθεση σε Φλώρο και Βορίδη

Ο επικεφαλής της μαφίας των φυλακών σε άλλη τηλεφωνική του συνομιλία με τη δικηγόρο της ζήτησε να προμηθευτεί στυλό και να του τα δώσει. Σε αυτά σχεδίαζε να τοποθετήσει λάμες όπως έχει καταγραφεί σε συνομιλία με άλλο μέλος του κυκλώματος με σκοπό να πραγματοποιήσει επίθεση εντός δικαστηρίων, πιθανόν σε βάρος του δικηγόρου Μάκη Βορίδη και του Αριστείδη Φλώρου, κατά τη διάρκεια της δίκης για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Α. Και εγώ όταν έρθω, μαζί μου θα φέρω δυο τέτοια… λαμαρίνες.

Β. Δυο λαμαρίνες;

Α. Δυο στυλό… και ένα θα στο δώσω εσένα και το άλλο θα το κρατήσω για μένα.

Β. Ναι.

Α. Και τη στιγμή που θα μιλάνε, με το που θα παραδώσω όλα τα ντοκουμέντα…

Β. Ναι.

Α. Κάποια στιγμή καθώς θα μιλάω… θα πάμε με τα χαρτιά, εσύ από τη μια πλευρά, εγώ από την άλλη πλευρά.

Β. Εεε…

Α. Αλλά θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω με μιας. Θα πάμε και οι δυο, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμό.

Β. Ναι.

Α. Είσαι εντάξει ;

Β. Ναι.

Δοσοληψίες με τον 65χρονο δικηγόρο

Στις συνομιλίες με τον 65χρονο δικηγόρο προκύπτουν ξεκάθαρα οι διαρκείς οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες με τον «εγκέφαλο» και οι Αρχές θεωρούν ότι ενώ αρχικά ήταν θύμα τους με την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του το 2014, στη συνέχεια ίσως σκέφτηκε να τους προσεγγίσει και να αναπτύξει σχέσεις μαζί τους, με στόχο τον εκβιασμό του Φλώρου.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για την υπόθεση και είναι αρκετά να πιθανό να προκύψουν και άλλοι κατηγορούμενοι στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα