«Μαχαίρι στην καρδιά» για ΣΚΑΪ και ΝΔ η είδηση για μη περικοπή συντάξεων (video)

Μπορεί η είδηση να έχει δημοσιευτεί από τις 6 τα ξημερώματα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και να «παίζει» σε όλα σχεδόν τα Μέσα Ενημέρωσης, στον ΣΚΑΪ όμως μάλλον την αντιλήφθηκαν λίγο αργά (;).

Όταν λοιπόν λίγο πριν τις 10 και ενώ στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν σε εξέλιξη συζήτηση σε πάνελ όπου συμμετείχε η Σοφία Βούλτεψη, οι παρουσιαστές της εκπομπής αναφέρθηκαν στην είδηση ότι το ΔΝΤ φέρεται να αποδέχεται τον όρο της ελληνικής κυβέρνησης για μη περικοπή συντάξεων.

Και κάπου εκεί το κλίμα έγινε αυτομάτως πένθιμο,

τόσο στους δύο παρουσιαστές, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, όσο και στους πολιτικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό.

Όσο δε για τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι το αίτημα της μη περικοπής συντάξεων δεν ήταν της κυβέρνησης, αλλά της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Τσίπρας θέλει να βγει από το δικό του μνημόνιο από τα άλλα είχαμε βγει αν δεν έκανε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Μόνος του ο Τσίπρας το είχε βάλει και τώρα το πήρε πίσω το γύρισε στο Μακεδονικό και ανακάλυψε πρόβλημα αυτονομιστικό και υπαρξιακό στη χώρα», είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα