Λοβέρδος: Τη σκευωρία έστησε ο πρωθυπουργός με πρακτικές αρχισυμμορίτη (video)

Για “αδίστακτους κουκουλοφόρους“, “άθλιους σκευωρούς” και “άθλια ψέματα” έκανε λόγο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση Novartis.

Δείτε επίσης: LIVE: Υψηλοί τόνοι στη Βουλή

για το σκάνδαλο Novartis – Στο βήμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι πρόκειται για σκευωρία την οποία έστησε ο πρωθυπουργός «με πρακτικές αρχισυμμορίτη», με σκοπό να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος και στη συνέχεια ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του.

Μάλιστα, είπε πως καταθέτει μήνυση κατά των τριών «κουκουλοφόρων» και κατά παντός ηθικού αυτουργού.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη», υποστήριξε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ακόμα, ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis ενώ έκανε λόγο για «αήθη προσπάθεια να με θέσουν εκτός πολιτικής» και τόνισε: «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια κι απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό».

«Δεν φοβάμαι τη συμμορία, θα δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας», είπε.



Keywords
Τυχαία Θέματα