Λεπίδας για Σώρρα: Σύγχρονος Καματερός – «Εγκέφαλος» για όλα είναι η γυναίκα του

«Σύγχρονο Καματερό» χαρακτήρισε ο Φώτης Λεπίδας, τον Αρτέμη Σώρρα, κουμπάρος και ένα από τα θύματα του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο Φώτης Λεπίδας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα», δήλωσε πως η περίπτωσή του Αρτέμη Σώρρα χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης.

Ο κουμπάρος και θύμα του Αρτέμη Σώρρα

πρόσθεσε ότι ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως «η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι».

«Εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια», δήλωσε για το ζευγάρι ο κ. Λεπίδας. «Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντάς πως αυτή που γράφει και συντάσσει κείμενα είναι η γυναίκα του.

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας» το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές όπως του είχε δηλώσεις με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα