«Λαβράκι» σε ταξί έβγαλε η δίωξη ναρκωτικών – Εντοπίστηκαν 4,5 κιλά κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη

«Λαβράκι» έβγαλαν στελέχη της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών που συνέλαβαν έναν 34χρονο Έλληνα και έναν 33χρονο Αλβανό να κατέχουν 4 κιλά και 410 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.455 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Τα δυο άτομα συνελήφθησαν σε περιοχή της δυτικής Αττικής το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια ελέγχου σε ταξί που οδηγούσε ο 33χρονος Αλβανός και μετέφερε για λογαριασμό του 34χρονου, εντοπίστηκαν τρία νάιλον

συσκευασίες με κοκαΐνη.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στο Ίλιον όπου εντοπίστηκαν:

4 κιλά και 410 γραμμάρια κοκαΐνης.1 κιλό και 455 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.675 ευρώ.2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.5 κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα κατασχέθηκε και το ταξί του 33χρονου Αλβανού.

Καταδίωξη και σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών από την Αλβανία με «δράση» στο κέντρο της Αθήνας

Να αποφύγει την σύλληψη με κάθε τρόπο προσπάθησε ένας 31χρονος Αλβανός που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Ο άνδρας τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών και στην κατοχή του βρέθηκαν 30.000 ευρώ και 377 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη μέσα στο σπίτι του εντοπίζοντας παράλληλα και 377, 3 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία επρόκειτο να διακινήσει. Ο άνδρας με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να βγει από το σπίτι και μπαίνοντας στην μοτοσυκλέτα του ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Με ψύχραιμες ενέργειες οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης ένα κινητό και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τεράστια φυτεία χασίς είχε στο σπίτι του στο Περιστέρι

Συνελήφθη 52χρονος αλλοδαπός, το απόγευμα της Τρίτης (27/10), για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου (υδροπονική μέθοδος) και περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 236 δενδρύλλια…

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης διά της υδροπονικής μεθόδου και διασταύρωσης στοιχείων, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του συλληφθέντα.

Ταυτόχρονα εντοπίστηκε σπίτι στο Περιστέρι, μέσα στο οποίο είχε εγκαταστήσει τρία πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 52χρονος πέραν της καλλιέργειας, δραστηριοποιείτο και στην περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων προϊόντων κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου.

Σε έρευνα στο σπίτι βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

236 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,945 γραμμ. αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης5.900 γραμμ. κλώνων κάνναβης,6.500 γραμμ. φύλλων και υπολειμμάτων κάνναβης,μικροποσότητα κοκαΐνης,εξοπλισμός τριών εργαστηρίων, υδροπονικής καλλιέργειας, δενδρυλλίων κάνναβης2 πιστόλια με 10 φυσίγγια,2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείαςτα χρηματικά ποσά των 900 ευρώ και 1.000 δολαρίων,πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ανήλικοι dealers ναρκωτικών συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας

Δυο ανήλικοι ηλικίας 13 ετών είναι μεταξύ των μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Τους ανήλικους, μαζί με έναν 24χρονο και έναν 25χρονο, συνέλαβαν άνδρες της υποδιεύθυνσης περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε συνεργασία με στελέχη του τμήματος ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συμμορία είχε ως ορμητήριο σπίτι κοντά στα σημεία που διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας και τα μέλη της είχαν διακριτούς ρόλους.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Αφγανός ήταν ο αρχηγός της σπείρας, κατεύθυνε τη διακίνηση των ουσιών και συγκέντρωνε τα χρήματα από τις πωλήσεις.

Ένας από τους δύο 13χρονους, επίσης από το Αφγανιστάν, είχε το ρόλο του φύλακα του σπιτιού καθ’ όλο το 24ωρο και τα υπόλοιπα μέλη ήταν επιφορτισμένα με τη διακίνηση της ηρωίνης, τροφοδοτώντας πλήθος τοξικοεξαρτημένων.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

16 συσκευασίες ηρωίνης βάρους 22 γραμμαρίων.2 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων.ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.πιστόλι με γεμιστήρα 14 φυσιγγίων.7.613 ευρώ.2 κινητά τηλέφωνα.

(πληροφορίες από lawandorder.gr, astynomia.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα