Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης: Το χρονικό του έρωτά τους, η κόρη και το διαζύγιο (εικόνες – video)

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας…ένα γάμος και μια κόρη και ευτυχισμένες στιγμές ήταν το στόρυ των Λασκαράκη – Τσιμιτσέλη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στα πλατό της σειράς «Η πολυκατοικία» το 2009.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου του 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Αμαρουσίου ενώ έναν μήνα αργότερα ήρθε στη ζωή η κόρη τους.

Το 2011 δήλωνε η ηθοποιός: «Δεν είμαι κατά του γάμου, είναι λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει ο άλλος με το μονόπετρο. Μου αρέσει να το βλέπω στις αμερικάνικες ταινίες, όμως δεν με ενδιαφέρει να το ζήσω. Δεν λέω ότι δεν παντρευτώ. Απλώς, βαριέμαι τις ετοιμασίες. Ξέρω ότι πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή στην περίπτωση που αποκτήσω παιδί. Και, βέβαια, μπορείς να κάνεις απλώς έναν πολιτικό γάμο».

Πρόσφατα η ηθοποιός είχε ρωτηθεί για τα δημοσιεύματα χωρισμού τους κι εκείνη είχε πει: «Δεν με απασχολούν τα δημοσιεύματα. Δεν δίνω πολλή σημασία και προσπαθώ να απαντώ πάντα μέχρι εκεί που θέλω. Μέχρι εκεί που δεν με ενοχλεί. Δεν μπορώ να κάτσω να αναλύω τα πάντα. Να διαψεύδω, να επιβεβαιώνω. Συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά και δεν μπορώ να αναλύω τι κάνω και τι δεν κάνω. Ο τρόπος διαχείρισης της δημοσιότητας… Ήμασταν πιστεύω πολύ διακριτικοί».

Τον Φεβρουάριο του 2017 ο ηθοποιός είχε ξεσπάσει λέγοντας στη realnews: «Είμαστε μαζί με τη Βάσω κι ας θέλουν κάθε τόσο να μας χωρίζουν. Ας το πάρουν πια χαμπάρι κι ας πάψουν να διατυμπανίζουν ό,τι θέλουν. Φτάνει πια αυτή η γελοιότητα».

Σήμερα με κοινή τους απόφαση ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις και προτεραιότητα είναι η κόρη τους.

Το 2014 είχαν ρωτήσει τη Βάσω Λασκαράκη πώς θα ήταν η ζωή της χωρίς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με εκείνη να απαντάει: «Πραγματικά δεν έχω ιδέα… Φαντάζομαι πολύ διαφορετική. Βασικά δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα