Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είδαν, έμαθαν και έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν το λάθος τους (video)

Αισιόδοξος φάνηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε στη Λάρισα, και πιο συγκεκριμένα πλατεία Ταχυδρομείου.

Εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού χαιρέτισε τους υποστηρικτές του, επιτέθηκε ξανά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,

χαρακτηρίζοντας της ως «τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά» και υποσχέθηκε πως «ήρθε η ώρα της αλλαγής»

Ταυτόχρονα τόνισε πως η εκλογική μάχη που έρχεται είναι ιδιαίτερα συμαντική και «δεν χωράει καμία χαλαρή ψήφος. Όλες και όλοι να πάμε και να στείλουμε το μήνυμα ως εδώ».

«Η ΝΔ βρίσκεται εδώ πρωτίστως για τους αδύναμους»

Ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε πως η παρατάξη του «βρίσκεται εδώ πρωτίστως για τους πιο αδύναμους»

«Είμαστε η παράταξη που την επόμενη ημέρα θα μειώσουμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες. Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30%, τον φόρο στις επιχειρήσεις από το 29 στο 20%, δύο συντελεστές ΦΠΑ στο 22 και στο 11% και θα πετύχουμε να μην μειωθεί το αφορολόγητο».

«Για μένα η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα γιατί είναι προϋπόθεση ελευθερίας. Και γιατί αφορά πρωτίστως τους πιο αδύναμους που ζουν σε συνοικίες οι οποίες έχουν καταληφθεί από το οργανωμένο έγκλημα ή από διάφορους μπαχαλάκηδες. Τριάντα τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκβιάζουν την επόμενη κυβέρνηση» συνέχισε.

«Εμείς ξέρουμε πως δουλεύει η ιδιωτική οικονομία»

Ο αρχηγός της ΝΔ υποσχέθηκε επίσης και νέες θέσεις εργασίας από επενδύσεις, καθώς «εμείς ξέρουμε πως δουλεύει η ιδιωτική οικονομία. Και στηρίζουμε τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία», ενώ, γνωρίζοντας το ακροατήριο του, υποσχέθηκε πως θα τσακιστούν «τα κυκλώματα των παράνομων ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων ξεκινώντας με το γάλα», ενώ υπαινίχθηκε ότι γνωρίζει ποιοι το κάνουν.

«Θα αναμορφώσουμε πλήρως τον ΕΛΓΑ. Θα διεκδικήσουμε σταθερούς πόρους από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ποιον θα εμπιστευτείτε να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη για τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών; Εμένα ή το κ. Τσίπρα;»

«Ως ΝΔ κάναμε την αυτοκριτική μας»

Ο αρχηγός της ΝΔ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να κάνει «κούφιες«υποσχέσεις γιατί επέλεξε «από την πρώτη ημέρα να σας μιλήσω τη γλώσσα της αλήθειας γιατί αυτό αξίζουν οι Έλληνες και μετά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης όλοι μας ωριμάσαμε. Το ίδιο και εμείς ως ΝΔ. Κάναμε την δική μας αυτοκριτική. Αλλάξαμε και αλλάζουμε συνέχεια. Δεν είμαστε απλά ενωμένοι αλλά και ανανεωμένοι. Είμαστε η νέα ΝΔ που κρατάει ως κόρη οφθαλμού της παρακαταθήκη και τις αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

«Οι πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διορθώσουν το λάθος τους»

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε να τον ψηφίσουν ακόμα και πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και «πίστεψαν πράγματι ότι μπορούσαμε να σκίσουμε με ένα νόμο και ένα άρθρο τα μνημόνια. Είδαν, έμαθαν και έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν το λάθος τους. Ελάτε μαζί μας να συμπορευτούμε σε αυτό το μεγάλο αγώνα για την πολιτική αλλαγή».

«Δεν είναι η ώρα για ίσες αποστάσεις αλλά για ξεκάθαρες επιλογές. Δίνουμε αγώνα για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Δεν θα απειλήσω κανέναν, δεν θα πω ότι θα βάλω κανέναν τρία μέτρα κάτω από το χώμα. Δεν θα διχάσω κανέναν. Η ΝΔ πρέπει να βγει πανίσχυρη από την κάλπη των ευρωεκλογών»

Keywords
Τυχαία Θέματα