Κύπελλο Ελλάδας: Διέλυσε με 5-0 ο ΠΑΟΚ τον Αιγινιακό (εικόνες)

Με πολλές αλλαγές στην 11άδα του, ο ορεξάτος «δικέφαλος» συνέτριψε 5-0 τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο, στο αδιάφορο, βαθμολογικά, παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, και προκρίθηκε με το απόλυτο και ως πρώτος, φυσικά, στους «16» του θεσμού.

Πολλά τα κέρδη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τον Πρίγιοβιτς να… ξεμπουκώνει, βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα, αλλά και τον Δημήτρη Πέλκα να… βροντοφωνάζει «παρών», «σερβίροντας» δύο τέρματα και κάνοντας, συνολικά, εξαιρετική εμφάνιση.

Πολύ

καλός και ο Λημνιός, που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ το όνομά του στον φωτεινό πίνακα έγραψε για παρθενική φορά και ο Ελ Καντουρί.

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (64′ Zoύρκος), Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ντόγος (56′ Φουρτζίου), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάχοφ, Μαουρίτσιο (56′ Κάτσε), Λημνιός, Πέλκας (61′ Μακ), Βρακάς (64′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Γιώργος Βρακάς έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε σε επίσημο παιχνίδι την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής από τα Γιάννινα ξεκίνησε σήμερα τον αγώνα, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 1 ημέρας, καθώς είναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 2001.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Απόστολος Τσουρέλας, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 9 ημερών. Ο βετεράνος άσος είχε αγωνιστεί στο ματς ΠΑΟΚ-Δόξας Δράμας (1-0), στις 14 Φεβρουαρίου του 1980, περνώντας ως αλλαγή στο 84ο λεπτό στη θέση του Νέτο Γκουερίνο.

Πηγή:Sport-fm, ΑΠΕ/ΜΠΕ, Φωτογραφίες: Eurokinissi/Motion Team

Keywords
Τυχαία Θέματα