Κρούσμα οπαδικής βίας και στη Χαλκίδα – Ζημιές και στα γραφεία του «Χαμόγελου» του Παιδιού»

Νέο κρούμα οπαδικής βίας είχαμε τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκίδα, όταν υπέστησαν ζημιές και γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού», μετά από επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στο κτίριο όπου στεγάζεται και ο σύνδεσμος των οργανωμένων του Παναθηναϊκού.

Μικρή μερίδα οπαδών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «eviazoom.gr», που φορούσαν κράνη βρέθηκαν

μεσάνυχτα έξω από το κτίριο που στεγάζεται ο «πράσινος» σύνδεσμος. Στο ίδιο κτίριο και στο ισόγειο βρίσκονται τα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί εκτόξευσαν φωτοβολίδες, ενώ έσπασαν τζάμια και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ από τις φωτοβολίδες προκλήθηκε και μικρής έκτασης πυρκαγιά στα γραφεία του «Χαμόγελο του Παιδιού». Η φωτιά σβήστηκε άμεσα πριν εξαπλωθεί.

Δηλώσεις έκανε η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη, η οποία τόνισε: «Ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα που να είναι άνθρωποι μέσα. Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση με φωτιά στη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει αυτό το χρόνο…».

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε για το περιστατικό βίας: «Μας τα διέλυσαν τα αμάξια, 6 αμάξια στη σειρά, όσα ήταν στην άκρη παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Ακούσαμε θόρυβο πολύ το βράδυ, φωτοβολίδες, καπνούς και κατεβήκαμε κάτω και βρήκαμε τα αυτοκίνητα μας διαλυμένα».

Τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.


Πηγή: eviazoom.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα