Κρουαζιέρα «αισθησιακών απολαύσεων» ετοιμάζεται να σαλπάρει για δεύτερη φορά (εικόνες – video)

Μία θεματική κρουαζιέρα διαφορετική από όλες τις άλλες!

Το κρουαζιερόπλοιο «Desire» ετοιμάζεται να σαλπάρει για αισθησιακές εμπειρίες τον Απρίλιο του 2018 με αφετηρία την Βαρκελώνη και καταληκτικό προορισμό την Ρώμη.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα ταξίδι γεμάτο ερωτισμό, καθώς πρόκειται για μία κρουζιέρα για ανοιχτόμυαλα ζευγάρια, με πολλά event και υποσχόμενες εκπλήξεις.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ταξίδι σχεδιασμένο για ζευγάρια, με αποκλειστικές ανέσεις, γαστρονομικές απολαύσεις, ψυχαγωγία αποκλειστικά για ενήλικες με προκλητικές θεματικές βραδιές, καμπίνες που αποπνέουν αισθησιασμό, ξέφρενα πάρτυ στην πισίνα και όλα αυτά με προαιρετική ενδυμασία.

Η κρουαζιέρα Desire απασχόλησε τον τύπο, τον περασμένο χρόνο, όπου πραγματοποίησε το πρώτο της θεματικό ταξίδι, και έγινε ευρέως γνωστή για το προκλητικό ψυχαγωγικό της πρόγραμμα, και τις ερωτικές εμπειρίες χωρίς όρια, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν σε αυτό το ταξίδι στους εξωτικούς προορισμούς.

Η επιτυχημένη ανταπόκριση του προηγούμενου ταξιδιού με το κρουαζιερόπλοιο, Desire Venice Cruise, έδωσε το έναυσμα για την πραγματοποίηση και άλλων τέτοιων ταξιδιών γεμάτο προκλητικές και αισθησιακές εμπειρίες.

We’re very excited to announce our newest cruise! It will set sail from Barcelona on April 2018 >> https://t.co/4mdwlhYYLt pic.twitter.com/FWpJ25Ge8G

Desire (@Desireresorts) 16 Ιανουαρίου 2017

The Jacuzzi Lounge in #DesireRivieraMaya Resort is the perfect place to see and be seen #BeyondSeduction https://t.co/fFn4FNpVEm pic.twitter.com/9MYAiXbKus

Desire (@Desireresorts) 13 Ιανουαρίου 2017

Desire offers the hottest enterainment for couples on the Riviera Maya, take a peek #AdultsOnly >> https://t.co/eTbsXqh6ye pic.twitter.com/NNGRoVCb5A

Desire (@Desireresorts) 30 Νοεμβρίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα