Κρέτσος: Το δίλημμα στις εκλογές είναι τι κοινωνία θέλουμε – Έχει κρυφή ατζέντα ο κ. Μητσοτάκης (video)

Ο Λευτέρης Κρέτσος έθεσε καθαρά τα διλήμματα των εθνικών εκλογών σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ. O Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι τα διακυβεύματα είναι πολύ καθαρά, όπως και οι πολιτικές προθέσεις, σχετικά με το τι κοινωνία θέλουμε να έχουμε.

Υπογράμμισε πως η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα από τις Ευρωεκλογές, ανέφερε πως ο κόσμος καταλαβαίνει και τώρα έχει την ευθύνη να

αποφασίσει το ποιος θέλει να τον κυβερνήσει, υπογραμμίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν κρυφή ατζέντα, μεγάλο μέρος της οποίας αφορά στο ασφαλιστικό σύστημα.

«Το δίλημμα στις εκλογές είναι τι κοινωνία θέλουμε. Εάν θέλουμε η χώρα να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, την αναπτυξιακή της πορεία. Εάν θα είναι μια χώρα ανοιχτή στη διαφορετικότητα, στους επενδυτές και θα δίνει χώρος σε όλους όσοι θέλουν να αναπτύξουν τα ταλέντο τους και τις δυνατότητές τους», είπε μεταξύ άλλων και ανέλυσε ο Λευτέρης Κρέτσος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε: «Δεν είναι δυνατόν στο επίσημο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας να μιλούν για αύξηση του κατώτατου μισθού υπολογίζοντας την ανάπτυξη στο 2%, αλλά όταν μιλούν για το πώς θα λύσουν τα προβλήματα του συνταξιοδοτικού να μιλούν για ανάπτυξη 4%. Σε επίπεδο ευρωζώνης η ανάπτυξη είναι 1,2%».

«Να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν μας έδωσε ένα μήνυμα στις ευρωεκλογές, ίσως και να το χρειαζόμασταν. Έχουμε εκλογές σε μία εβδομάδα και τα διακυβεύματα είναι πολύ καθαρά, όπως και οι πολιτικές προθέσεις. Ο κόσμος τώρα πρέπει να πάρει και τη δική του ευθύνη αν θέλει να τον κυβερνήσουν αυτοί που τον έκλεψαν τόσα χρόνια», υπογράμμισε, επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια κρυφή ατζέντα, μεγάλο μέρος της οποίας αφορά στο ασφαλιστικό σύστημα», τόνισε, επίσης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και εξήγησε: «Είναι μια περίοδος αρνητικών επιτοκίων σε πολλές χώρες. Αυτό σημαίνει ότι αν μπουν ασφαλιστικές εταιρείες στο παιχνίδι, τότε θα έχουμε πολύ μεγάλου ρίσκου διαδικασίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα