«Κράτα μου το χέρι»: Η Τζανσού ανακαλύπτει ότι ο Καντίρ τη χρησιμοποιεί και της λέει ψέματα!

Πολλές οι ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Κράτα μου το χέρι».

Ο Τζενκ και η Αζρά τα χάνουν όταν ο Καντίρ τους συστήνεται ως δικηγόρος. Ωστόσο, εύκολα διαπιστώνουν ότι λέει την αλήθεια και χαίρονται όταν τους ενημερώνει ότι έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν την κηδεμονία του Μερτ.

Η Σουμρού αρχίζει να ψάχνει το δωμάτιο της κόρης της και να βάζει τις σκέψεις της σε μια σειρά και αυτά στα οποία καταλήγει τη γεμίζουν ανησυχία. Δυστυχώς, ο τρόπος που την αντιμετωπίζει η Τζανσού όταν της ζητά εξηγήσεις, την αναστατώνει ακόμα περισσότερο.

Η

Τζανσού πηγαίνει να μείνει στο αρχοντικό των Τσελέν για να κάνει κάποια μαθήματα στον Αρντά και παίρνει μαζί της και τον Μερτ. Η Σεράπ βρίσκει ακόμα μία αφορμή να πει τον κακό της τον λόγο για την Αζρά, που απουσιάζει. Την ίδια ώρα πάντως, ο Τζενκ και η Αζρά περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Η Τζανσού ανακαλύπτει ότι ο Καντίρ έχει περικυκλώσει από κάθε πλευρά την οικογένεια Τσελέν και δεν της αρέσει καθόλου που γίνεται κι αυτή πιόνι στο παιχνίδι του. Θα καταφέρει να την καθησυχάσει;

Η Φεριντέ εκμεταλλεύεται την παρουσία του Μερτ στο αρχοντικό για να κάνει άλλη μια προσπάθεια να μαλακώσει το θυμό του μικρού για την Αζρά. Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει! Με τις μηχανορραφίες που συμβαίνουν γύρω της δεν ξέρει τι να κάνει…

Keywords
Τυχαία Θέματα